• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Dānijas aizsardzības sistēmas aktualitātēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.08.2006., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/142430

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Moldovas valsts pārvaldes darbinieku studiju vizītēm Latvijā

Vēl šajā numurā

29.08.2006., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Dānijas aizsardzības sistēmas aktualitātēm

Lai pārrunātu Latvijas un Dānijas aizsardzības sistēmas aktualitātes, 25.augustā aizsardzības ministrs Atis Slakteris Dānijā tikās ar Dānijas aizsardzības ministru Sērenu Gādi (Søren Gade) un ar bruņoto spēku komandieri ģenerāli Hansu Jesperu Helsi (Hans Jesper Helsø).

Tikšanās laikā pārrunāta pašreizējā un turpmākā abu valstu dalība starptautiskajās operācijās, plašāk pievēršoties operācijām Kosovā un Afganistānā. Ministri arī pievērsās turpmākajām sadarbības perspektīvām Latvijas Sauszemes spēku brigādes izveidē, kā arī iespējamiem NATO valstu un valdību vadītāju sanāksmes darba kārtības jautājumiem.

Vizītes ietvaros Atis Slakteris apmeklēja arī Dānijas Jūras spēku akadēmiju, kur tikās ar pieciem Latvijas studentiem. “Tiekoties ar Jūras spēku akadēmijas vadības pārstāvjiem, es uzklausīju ļoti pozitīvas atsauksmes par mūsu studentiem un kārtējo reizi pārliecinājos par Latvijas pārstāvju mērķtiecību un motivāciju, apgūstot dienestam nepieciešamās zināšanas. Latvijas bruņotajiem spēkiem ir nepieciešami profesionāli un ar augstu motivāciju apveltīti karavīri.”

AM Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!