• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot Tanzānijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2006., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/142547

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piedaloties Ata Kronvalda balvu pasniegšanā

Vēl šajā numurā

30.08.2006., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot Tanzānijas vēstnieku

02.JPG (14289 bytes)
Vakar, 29.augustā, Rīgas pilī: Tanzānijas Apvienotās Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Bens Gvajs Mosess un Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga otrdien, 29.augustā, Rīgas pilī pieņēma Tanzānijas Apvienotās Republikas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Bena Gvaja Mosesa (Ben Gwai Moses) akreditācijas vēstuli. Vēstnieks pauda apņēmību izvērst abu valstu sadarbību investīciju, izglītības un kultūras jomā. Abas puses bija vienisprātis, ka jāturpina Latvijas un Tanzānijas labā sadarbība.

Sarunā vēstnieks informēja prezidenti par savas valsts reformām un attīstības rādītājiem, kā arī izaicinājumiem, atzīmējot ekonomiskās izaugsmes rādītājus un kā galvenos izaicinājumus uzsverot nabadzības izskaušanu, ekonomiskās attīstības turpināšanu un cīņu ar AIDS.

Valsts prezidente uzsvēra, ka Āfrikas Savienībai būtu noteicošā koordinēšanas loma kontinenta problēmu risināšanā un miera uzturēšanas spēkiem Āfrikas “karstajos” punktos vajadzētu nākt no paša Āfrikas kontinenta, savukārt spēki no citurienes, piemēram, Eiropas Savienības un NATO, sniegtu loģistikas un ekspertu atbalstu.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!