• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas un Ziemeļvalstu uzņēmēju sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.2006., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/142785

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas palīdzību Libānai kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanā

Vēl šajā numurā

01.09.2006., Nr. 140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas un Ziemeļvalstu uzņēmēju sadarbību

 

Ārlietu ministrs Artis Pabriks ceturtdien, 31.augustā, tikās ar Ziemeļu ministru padomes biroja vadītāju Latvijā Imantu Grosu un pārrunāja padomes darbības vadlīnijas. Imants Gross informēja, ka Ziemeļu ministru padome turpmākajos divos gados vēlas pievērst lielāku uzmanību kontaktu dibināšanai un stiprināšanai starp Baltijas un Ziemeļvalstu uzņēmējiem. Ārlietu ministrs pauda atbalstu šai iniciatīvai, uzsverot, ka pārrobežu ekonomiskās sadarbības veicināšana ir arī viena no Ārlietu ministrijas prioritātēm.

Imants Gross arī informēja, ka Ziemeļu ministru padome arī turpmāk veicinās sadarbību starp dažādu nozaru ministrijām reģionā. Tas uzlabotu informācijas apmaiņu, tās koordināciju un palīdzētu identificēt valstu kopējās problēmas. Ārlietu ministrs norādīja, ka turpmāk uzmanība jāpievērš arī dažādiem enerģētikas projektiem Baltijas jūras valstu reģionā, jo šis jautājums kļūst arvien aktuālāks Eiropas Savienībā un pasaulē.

Artis Pabriks pateicās par Ziemeļu ministru padomes sniegto atbalstu Latvijas nevalstiskajām organizācijām, īstenojot dažādus attīstības sadarbības projektus.

Ziemeļu ministru padomes biroja vadītājs uzsvēra, ka birojs turpinās realizēt arī dažādus kultūras projektus, tajā skaitā “Ziemeļu pavasari”, kā arī informēja, ka Ziemeļu ministru padomes ģenerālsekretārs Pērs Unkels (Per Unckel) savu darbu turpinās tikai līdz šī gada beigām un plāno ierasties Latvijā atvadu vizītē.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!