• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Atlantijas jūras asaru zvejas apturēšanu Ziemeļaustrumu Atlantijas zvejniecības komisijas (NEAFC) zvejas rajonā ar Latvijas Kuģu reģistrā un Valsts zivsaimniecības pārvaldes zvejas kuģu sarakstā ierakstītiem kuģiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.2006., Nr. 141 https://www.vestnesis.lv/ta/id/142849

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.417

Par atvaļinājuma piešķiršanu I.Gudelei

Vēl šajā numurā

05.09.2006., Nr. 141

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts zivsaimniecības pārvalde

Veids: lēmums

Numurs: 58

Pieņemts: 29.08.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts zivsaimniecības pārvaldes lēmums Nr.58

Rīgā 2006.gada 29.augustā

Par Atlantijas jūras asaru zvejas apturēšanu Ziemeļaustrumu Atlantijas zvejniecības komisijas (NEAFC) zvejas rajonā ar Latvijas Kuģu reģistrā un Valsts zivsaimniecības pārvaldes zvejas kuģu sarakstā ierakstītiem kuģiem

 

Saskaņā ar Padomes Regulas (EEK) Nr. 2847/93 (1993.gada 12.oktobris), ar kuru izveido kontroles sistēmu, kas piemērojama kopējai zivsaimniecības politikai (grozīta ar Padomes Regulu (EK) Nr. 2846/98 (1998.gada 17.decembris), ar kuru izdarīti grozījumi Regulā (EEK) Nr. 2847/93 par kontroles sistēmas noteikšanu, kas piemērojama kopējai zivsaimniecības politikai), 21.panta 2.punktu, kurā noteikts, ka katra dalībvalsts nosaka datumu, sākot ar kuru lomi no krājumiem vai krājumu grupām, uz kuriem attiecas kvota un kurus nozvejojuši zvejas kuģi, kas peld zem tās karoga vai ir reģistrēti šajā dalībvalstī, tiek uzskatīti par izsmeltiem kvotai, kas tiem piemērojama attiecībā uz šiem krājumiem vai krājumu grupu, kā arī ievērojot Valsts zivsaimniecības pārvaldes 2005.gada 29.decembra lēmumu Nr.24 “Par rūpnieciskās zvejas limitiem un to izmantošanas kārtību starptautiskajos ūdeņos 2006.gadā” (grozīts ar Valsts zivsaimniecības pārvaldes 2006.gada 23.marta lēmumu Nr.10, Valsts zivsaimniecības pārvaldes 2006.gada 21.aprīļa lēmumu Nr.23, Valsts zivsaimniecības pārvaldes 2006.gada 9.augusta lēmumu Nr.50) pielikumu Nr.1 “Rūpnieciskās zvejas tiesību nomnieku nozvejas un zvejas dienu limitu sadalījums 2006.gadam”, kas paredz, ka Latvijas 2006.gada Atlantijas jūras asaru kvota Ziemeļaustrumu Atlantijas zvejniecības komisijas (NEAFC) V, XII, XIV zvejas rajonos sastāda 591 tonnu, kuru pilnā apjomā ir apguvis zvejas tiesību nomnieks SIA “Batterfiša”, nekavējoties noteikt sekojošo:

1. Apturēt Atlantijas jūras asaru zveju NEAFC V, XII, XIV zvejas rajonos ar Latvijas Kuģu reģistrā un Valsts zivsaimniecības pārvaldes zvejas kuģu sarakstā ierakstītiem kuģiem.

2. Informēt Eiropas Komisiju par Atlantijas jūras asaru zvejas apturēšanu NEAFC V, XII, XIV zvejas rajonos ar Latvijas Kuģu reģistrā un Valsts zivsaimniecības pārvaldes zvejas kuģu sarakstā ierakstītiem kuģiem.

3. Šis lēmums stājas spēkā pēc tā publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, izņemot attiecībā uz SIA “Batterfiša”, kura šī lēmuma 1.punktā minēto zveju aptur neatkarīgi no publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, atbilstoši zvejas tiesību nomas līgumā starp Valsts zivsaimniecības pārvaldi un SIA “Batterfiša” paredzētajiem nosacījumiem.

4. Šī lēmuma kopiju nosūtīt:

4.1. Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldei;

4.2. SIA “Batterfiša”.

5. Šo lēmumu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās brīža.

6. Kontroli pār šī lēmuma izpildi uzdodu Valsts zivsaimniecības pārvaldes priekšnieka vietniekam R.Derkačam.

Valsts zivsaimniecības pārvaldes priekšnieks N.Riekstiņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!