• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piedaloties Rīgas dienu pasākumos Hamburgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.2006., Nr. 141 https://www.vestnesis.lv/ta/id/142869

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Hamburgas pirmo birģermeistaru

Vēl šajā numurā

05.09.2006., Nr. 141

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piedaloties Rīgas dienu pasākumos Hamburgā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis 1.septembrī piedalījās Rīgu dienu pasākumos Hamburgā un uzstājās ar runu Hamburgas Rūpniecības un tirdzniecības kameras un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras rīkotajā seminārā “Rīga – pilsēta ar nākotni”.

Savā uzrunā Ministru prezidents uzsvēra, ka “Latvijas un Brīvās Hanzas pilsētas Hamburgas sadarbība ir ar garu vēsturi, bet vienlaikus pastāv iespējas plašai sadarbībai nākotnē”.

“Latvijā ir labi pamanāmas tādas Brīvās Hanzas pilsētas investīcijas kā “Vereinsbank, “DnB Nord”, ERGO apdrošināšanas grupa. Tas liecina par Hamburgas finanšu sektora patieso interesi par Latviju,” atzina premjers.

“Rīgas kā Baltijas investīciju un finanšu centra sadarbībā ar Hamburgu nevar nepieminēt veiksmīgo sadarbību starp ostām. Tieši konteineru pārvadājumu joma ir tas segments, kurā Latvijai un Hamburgai joprojām ir lielas izaugsmes iespējas. Īpaši tas attiecas uz jaunā Zīda ceļa izmantošanu konteineru pārvadājumiem starp Ķīnu un Eiropu,” akcentēja Ministru prezidents.

Aigars Kalvītis atzīmēja, ka “Latvija sistemātiski strādā, lai izveidotu Rīgā aviācijas tehniskās augstskolas centru, kas nākotnē varētu kļūt par papildu elementu sadarbībai starp Hamburgu un Latviju”.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!