• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pieteikšanos gadskārtējai Ministru kabineta balvai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.09.2006., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/142984

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts pamatbudžeta un speciālā budžeta izpildi augustā

Vēl šajā numurā

06.09.2006., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pieteikšanos gadskārtējai Ministru kabineta balvai

Ministru kabineta Apbalvošanas padome aicina Ministru kabineta locekļus, Latvijas Pašvaldību savienību un sabiedriskās organizācijas iesniegt Ministru kabineta Apbalvošanas padomei līdz 30.septembrim ierosinājumus un materiālus par Ministru kabineta balvas piešķiršanu.

1995.gada 8.augustā Ministru kabinets pieņēma lēmumu, ar kuru tika nodibināta Ministru kabineta balva par nozīmīgiem darbiem vai nopelniem demokrātiskas un tiesiskas Latvijas valsts attīstībā, saimnieciskajā vai sabiedriskajā darbībā vai citās valstij nozīmīgās jomās.

Ministru kabineta balva ir naudas summa 5000 latu, Goda diploms un krūšu nozīme, to piešķir par darbiem, kas pabeigti iepriekšējā gadā, vai par nopelniem ilgākā laikposmā.

No 1995.gada Ministru kabineta balva pasniegta vienpadsmit reizes, tā piešķirta 43 laureātiem individuāli, kā arī kolektīvi – Latvijas Nacionālajam simfoniskajam orķestrim, Valsts akadēmiskajam korim “Latvija”, korim “Kamēr…” un Civillikuma komentāru izstrādes darba grupai. Ministru kabineta balvu pasniedz reizi gadā pirms Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!