• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par gaidāmo ASV prezidenta vizīti Latvijā un Igaunijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.2006., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/143289

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par iespējām Latvijas banku sektorā - Londonas seminārā

Vēl šajā numurā

12.09.2006., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par gaidāmo ASV prezidenta vizīti Latvijā un Igaunijā

ASV prezidents Džordžs Bušs 2006.gada novembrī apmeklēs Igauniju un Latviju, lai atbalstītu brīvības veicināšanu un stiprinātu NATO aliansi. 2006.gada 28.novembrī prezidentam būs divpusēja programma Tallinā, Igaunijā, kuras laikā viņš tiksies ar Igaunijas prezidentu un premjerministru. Pēc tam prezidents dosies uz Rīgu, Latvijā, lai 2006.gada 28. un 29.novembrī piedalītos NATO samitā. Vēl prezidentam Bušam būs divpusējas tikšanās ar Latvijas prezidenti un NATO ģenerālsekretāru.

Prezidenta vizīte Igaunijā un Latvijā akcentēs alianses nozīmi brīvas un vienotas Eiropas veidošanā, izceļot jaunās sabiedrotās valstis, kuras ir veiksmīgi pārorientējušās uz brīvā tirgus demokrātiju, sniedz ieguldījumu karā pret terorismu, kā arī dalās savā pieredzē un sniedz padomu citām valstīm, kuras tiecas pēc brīvības. Rīgā prezidents ar NATO līderiem apspriedīs to, kā uzlabot alianses spēju pārliecināties, ka tā ir gatava stāties pretī 21.gadsimta izaicinājumiem. Šī vizīte, kas prezidentam būs pirmā Igaunijā un otrā Latvijā, būs daļa no prezidenta vizīšu programmas Eiropā, kas uzsver kopīgo Amerikas Savienoto Valstu un mūsu Eiropas sabiedroto apņemšanos strādāt kopā, lai veicinātu demokrātiju, drošību un labklājību Eiropā, kaimiņvalstīs un aiz to robežām.

Baltā nama preses sekretāra paziņojums

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!