• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006.gada 7.septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.09.2006., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/143474

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2006.gada 13.septembrī pulksten 17.00

Vēl šajā numurā

14.09.2006., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006.gada 7.septembra sēdē

 

1. Izskatīja deputāta M.Gulbja iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam M.Gulbim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 7.septembrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Nolēma nodot Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai deputātes I.Šleseres iesniegumu par mandāta nolikšanu uz bērna kopšanas atvaļinājuma laiku.

3. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja juridiskajam padomniekam E.Pastaram iepazīties ar Satversmes tiesas lietas materiāliem.

4. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja juridiskajam padomnieka E.Pastaram iepazīties ar Satversmes tiesas lietas materiāliem.

5. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas J.Stalidzānes, komisijas locekļu Ž.Vasaraudzes, A.Ulmes, U.Brieža, K.Strēļa, P.Ontužāna, komisijas konsultanšu M.Forstmanes, V.Bankovskas, Juridiskā biroja padomnieces I.Bārenītes, Saeimas deputātes Ž.Vasaraudzes asistenta A.Hraptoviča un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja A.Veisa komandējumu uz Drusķininkiem (Lietuva) no 2006.gada 7.septembra līdz 9.septembrim.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!