• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Bosnijas un Hercegovinas vēstnieka iepazīšanās vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2006., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/143650

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Izraēlas Valsts vēstnieka iepazīšanās vizīti

Vēl šajā numurā

15.09.2006., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Bosnijas un Hercegovinas vēstnieka iepazīšanās vizīti

 

Pie Saeimas priekšsēdētājas

Trešdien, 13.septembrī, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar Bosnijas un Hercegovinas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Sīdu Maslo (Sead Maslo), kas bija ieradies iepazīšanās vizītē.

Tikšanās laikā pārrunātas Latvijas un Bosnijas un Hercegovinas divpusējās attiecības un sadarbība starptautisku organizāciju ietvaros.

Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre pauda pārliecību par abu valstu kontaktu turpmāku aktivizēšanos ne tikai parlamentu, bet arī komisiju līmenī.

Vēstnieks S.Maslo informēja par viņa valstī notiekošajām izmaiņām aizsardzības un drošības jomā, reformām tieslietu sistēmā un policijas struktūrās. Aktuālas arī ir sarunas ar Eiropas Savienību (ES) par Stabilizācijas un asociācijas līguma parakstīšanu, atzīmēja vēstnieks. “Mēs vēlamies attīstīt sadarbību ar Baltijas valstīm ES un drošības jautājumos, kā arī tirdzniecībā,” sacīja S.Maslo. Savukārt I.Ūdre informēja par Latvijas reformu pieredzes nodošanu citām valstīm un apliecināja mūsu valsts gatavību dalīties eirointegrācijas pieredzē arī ar Bosniju un Hercegovinu.

Sarunas noslēgumā puses pārrunāja Balkānu valstu aktualitātes un reģionālo sadarbību.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!