• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Izraēlas vēstnieka iepazīšanās vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.09.2006., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/143923

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Pakistānas vēstnieka iepazīšanās vizīti

Vēl šajā numurā

20.09.2006., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Izraēlas vēstnieka iepazīšanās vizīti

 

Pie Ministru prezidenta

Otrdien, 19.septembrī, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar jauno Izraēlas vēstnieku Latvijā Henu Ivri (Chen Ivri), kurš ieradās iepazīšanās vizītē.

Ministru prezidents apsveica vēstnieku jaunajā amatā un izteica cerību, ka Latvijas un Izraēlas divpusējās attiecības turpinās paplašināties.

Aigars Kalvītis pauda gandarījumu par Latvijas un Izraēlas draudzīgajām attiecībām, aktīvo politisko dialogu un uzsvēra Latvijas interesi veicināt ekonomisko sadarbību.

Kā iespējamās ciešākas sadarbības jomas Ministru prezidents atzīmēja informācijas tehnoloģijas, tūrismu, pozitīvi novērtējot tiešā avioreisa izveidi starp Rīgu un Telavivu.

Ministru prezidents atzina, ka Izraēla ir svarīgākā Latvijas partnere Tuvajos Austrumos, tur jau vairāk nekā desmit gadus darbojas Latvijas vēstniecība.

Aigars Kalvītis uzsvēra, ka jāturpina sadarbības līgumtiesiskās bāzes pilnveide, kas ļautu paplašināt un dažādot sadarbības jomas. Ministru prezidents atzinīgi novērtēja Latvijas un Izraēlas sadarbību starptautiskajās organizācijās un pauda interesi sadarboties Eiropa Savienības programmās un projektos, īpaši attīstības sadarbības politikā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!