• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2006. gada 13. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2006., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/143998

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas, Maķedonijas un Kazahstānas sadarbību

Vēl šajā numurā

21.09.2006., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2006. gada 13. septembrī

 

Stenogramma – pēc Saeimas Kancelejas stenogrammu nodaļas

Sēdi vada Latvijas Republikas 8.Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre.

Sēdes vadītāja.

Labdien, cienījamie kolēģi! Sākam jautājumu un atbilžu sēdi. Šodien izskatām divus jautājumus.

Pirmais no jautājumiem ir uzdots satiksmes ministram Krišjānim Peteram. Deputāti Šadurskis, Latkovskis, Bērziņš, Zaķis un Krūmiņš ir uzdevuši jautājumu “Par Satiksmes ministrijas atbildību saistībā ar Rīgas brīvostu un izlietoto finansējumu Satiksmes ministrijas apmaksātajiem reklāmas klipiem”. Ir saņemts atbildes dokuments no ministra. Vai deputāti ar šo atbildi ir apmierināti?

Ja deputāti ar šo atbildi nav apmierināti… Diemžēl mums nav informācijas, kāpēc satiksmes ministrs šodien nav ieradies uz jautājumu un atbilžu sēdi. To mēs noskaidrosim. Tātad šis jautājums tiek pārnests uz nākamo trešdienu.

Lūdzu, Šadurska kungs!

K.Šadurskis (frakcija “Jaunais laiks”).

Jā, mums ir zināmas bažas, vai ar godājamo ministra kungu nav kaut kas nelāgs gadījies, jo mēs esam ministra kungu aicinājuši uz tikšanos frakcijā, un nu jau apmēram trīs nedēļas tas nav noticis, un arī šodien viņš nav atnācis. Mēs viņu redzam šad tad televīzijas ekrānā, bet var būt, ka tie ir arhīva materiāli. Tā ka mēs gribētu lūgt priekšsēdētājas kundzi noskaidrot, vai tikai kaut kas nav atgadījies.

Sēdes vadītāja.

Paldies par jūsu komentāru, Šadurska kungs. Es noskaidrošu. Noteikti paziņošu frakcijai un aicināšu ministru neatlikt savu ierašanos parlamentā, atnākt gan pie jūsu frakcijas, gan arī uz jautājumu un atbilžu sēdi. Tātad šis jautājums tiek atstāts uz nākamo trešdienu. Ļoti ceru, ka ministrs būs.

Otrs ir deputātu Šadurska, Bērziņa, Zaķa, Krūmiņa un Šiliņa jautājums ārlietu ministram Artim Pabrikam “Par Latvijas pozīciju par situāciju Baltkrievijā un Libānā”. Ir saņemts ārlietu ministra skaidrojums sakarā ar šo jautājumu. Vai deputāti ir apmierināti ar ministra atbildi?

Lūdzu, Šadurska kungs!

K.Šadurskis (frakcija “Jaunais laiks”).

Jā. Atšķirībā no satiksmes ministra Pabrika kungs ieradās uz tikšanos ar mūsu frakciju un atbildēja uz šiem jautājumiem. Tiesa gan, atbildes nebija tādas, kādas mēs vēlētos sadzirdēt. Šķiet, ka tās nebija pilnīgi vaļsirdīgas un atklātas. Un mēs, protams, šeit, tiekoties ar ministra kungu, gribētu precizēt.

Sēdes vadītāja.

Skaidrs. Taču pašreiz ministrs nevarēja ierasties. Mums ir arī viņa rakstiskais apstiprinājums tam, ka viņš atvainojas un šodien uz šo sēdi nevar būt. Tātad arī šis jautājums tiek pārcelts uz nākamo trešdienu.

Līdz ar to deputātu jautājumu klāsts ir izsmelts. Atbildes mēs mutiski neesam saņēmuši. Es noteikti vēlreiz pārbaudīšu un informēšu abus ministrus par to, ka viņiem jāpilda likums – ir jāierodas Saeimā uz jautājumu un atbilžu sēdi.

Paldies visiem klātesošajiem. Līdz ar to šodienas jautājumu un atbilžu sēde ir beigusies.

Paldies.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!