• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2006., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/144009

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

21.09.2006., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Paziņojumi par parādu nokārtošanu

Ļ. cien. MARINA BOBROVA!

Namīpašuma Rīga, Bauskas iela 8a, īpašnieks Žanis Bušs atgādina, ka jūsu parāds par dzīvokļa nr. 37 īri un par patērētajiem komunālajiem pakalpojumiem par periodu līdz 2006.gada 1.septembrim ir Ls 862,86. Ja parāds netiks pilnībā samaksāts 1 mēneša laikā, skaitot no brīdinājuma publicēšanas, būšu spiests sniegt prasību tiesā par īres līguma izbeigšanu, izliekot jūs un jūsu ģimenes locekļus no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.


Ļ. cien. SANDRA ŠMIHTENE!

Namīpašuma Rīga, Bauskas iela 8a, īpašnieks Žanis Bušs atgādina, ka jūsu parāds par dzīvokļa nr. 57 īri un par patērētajiem komunālajiem pakalpojumiem par periodu līdz 2006.gada 1.septembrim ir Ls 794,08. Ja parāds netiks pilnībā samaksāts 1 mēneša laikā, skaitot no brīdinājuma publicēšanas, būšu spiests sniegt prasību tiesā par īres līguma izbeigšanu, izliekot jūs un jūsu ģimenes locekļus no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.


A.god. AINĀR CUPRUN!

Nekustamā īpašuma Rīga, Matīsa iela 41, īpašnieks sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Divi Nami” atgādina, ka jūsu parāds par dzīvokļa Rīga, Matīsa iela 41, dz. 37, īri un par patērētajiem komunālajiem pakalpojumiem par laika periodu līdz 2006.gada 1.septembrim ir Ls 273,39. Ja parāds netiks pilnībā samaksāts 1 mēneša laikā, skaitot no brīdinājuma publicēšanas, sabiedrība sniegs prasību tiesā par īres līguma izbeigšanu, izliekot jūs un jūsu ģimenes locekļus no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.


Ļ.cien. INĀRA DEGROVA!

Nekustamā īpašuma Rīga, Matīsa iela 41, īpašnieks sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Divi Nami” atgādina, ka jūsu parāds par dzīvokļa Rīga, Matīsa iela 41, dz. 20, īri un par patērētajiem komunālajiem pakalpojumiem par laika periodu līdz 2006.gada 1.septembrim ir Ls 2380,02. Ja parāds netiks pilnībā samaksāts 1 mēneša laikā, skaitot no brīdinājuma publicēšanas, sabiedrība sniegs prasību tiesā par īres līguma izbeigšanu, izliekot jūs un jūsu ģimenes locekļus no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.


Ļ.cien. ZANDA VĪTOLA!

Nekustamā īpašuma Rīga, Ernesta Birznieka-Upīša iela 27, īpašnieks - sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Jelgavas Īpašumi” - atgādina, ka jūsu parāds par dzīvokļa Rīga, Ernesta Birznieka-Upīša iela 27, dz. 24, īri un komunālajiem pakalpojumiem par periodu līdz 2006.gada 1.septembrim ir Ls 1728,15. Ja parāds netiks pilnībā samaksāts 1 mēneša laikā, skaitot no brīdinājuma publicēšanas, sabiedrība sniegs prasību tiesā par īres līguma izbeigšanu, izliekot jūs un jūsu ģimenes locekļus no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!