• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieces akreditācijas vizīti pie Itālijas prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2006., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/144022

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par daudzvalodības darba grupu Eiropas Komisijā

Vēl šajā numurā

21.09.2006., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieces akreditācijas vizīti pie Itālijas prezidenta

Trešdien, 20.septembrī, notika akreditācijas ceremonija pie Itālijas Republikas prezidenta Džordžo Napolitano (Giorgio Napolitano), kurā Latvijas Republikas ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece Itālijas Republikā Astra Kurme iesniedza akreditācijas vēstuli Itālijas Republikas prezidentam, tā kļūstot par pilntiesīgu vēstnieci Itālijas Republikā. Tikšanās laikā vēstniece informēja prezidentu par Latvijas Republikas prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas izvirzīšanu ANO ģenerālsekretāra amatam, aicinot Itāliju atbalstīt viņas nominēšanu augstajam amatam.

Sarunas laikā pārrunātas Latvijas un Itālijas savstarpējās attiecības dažādās jomās, īpaši uzsverot sadarbības attīstību kultūrā un izglītībā, kā arī abu valstu uzņēmēju savstarpējo kontaktu veicināšanā.

Vēstniece arī minēja jautājumu par Latvijas un Itālijas līgumtiesiskās bāzes paplašināšanu, tai skaitā uzsverot nepieciešamību ratificēt Itālijas parlamentā konvenciju par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu.

Astra Kurme strādā Latvijas Ārlietu ministrijā kopš 1993.gada. Pirms ierašanās Itālijā šī gada 1.augustā viņa veica Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieces Eiropas Savienības jautājumos pienākumus.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!