• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.10.2006., Nr. 157 https://www.vestnesis.lv/ta/id/144809

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

03.10.2006., Nr. 157

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 

Cienījamie iedzīvotāji!

Olaines pagasta padome 2006.gada 1.martā ir pieņēmusi lēmumu nr.4 (1.§ 2.p3.) par nekustāmā īpašuma “Metāli” detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas 1.posma organizēšanu. Apspriešana ilgst no 03.10.2006. līdz 17.10.2006.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādi novietots Olaines pagasta padomes vestibilā uz ziņojuma dēļa Meža ielā 2, Jaunolainē, Olaines pagastā. Par detālplānojuma izstrādes materiāliem interesēties padomes kancelejā vai pie izstrādātāja SIA “Nams” Blaumaņa ielā 9-14, Rīgā, iepriekš piesakoties pa tālr. 7242137.

Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt/iesūtīt sabiedriskās apspriešanas laikā SIA “NAMS” Blaumaņa ielā 9-14, Rīgā, LV-1011, ar norādi “ZIRGI” un Olaines pagasta padomē Meža ielā 2, Jaunolainē, Olaines pagastā. Ja iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegumā jānorāda: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Visas ieinteresētās personas ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Olaines pagasta padomē pie teritoriālplānotājas I.Pivares. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru ceturtdienu no plkst. 10 līdz 13.

Paziņojums

Lutriņu pagasta padome informē, ka, pamatojoties uz LR Ministru kabineta 19.10.2004. noteikumu nr. 883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 41.2. punktu, ar pagasta padomes 26. 09. 2006. lēmumu (protokols nr.16, 1.§) ar 2006. gada 4. oktobri tiek uzsākta Lutriņu pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas sabiedriskā apspriešana, kas ilgs līdz 25. oktobrim.

Teritorijas plānojuma izstrādes vadītāja – Līga Vimbsone, tālr. 3831200 vai 9819947.

Ar plānojuma galīgo redakciju iepazīties un atkārtoti iesniegt atzinumus un atsauksmes var pagasta padomes telpās, darba dienās no plkst. 8 līdz 16.

Tikšanās ar iedzīvotājiem pagasta iedzīvotāju sapulcē notiks 24. oktobrī plkst. 13 Lutriņu klubā.

Plānojuma galīgā redakcija tiks izskatīta Lutriņu pagasta padomes sēdē 26. oktobrī “Pagasta mājā”.

Paziņojums par Brocēnu novada teritorijas plānojuma
un tā Vides pārskata galīgās redakcijas apstiprināšanas sēdi

Brocēnu novada teritorijas plānojuma redakcija un tā Vides pārskats tika pilnveidots atbilstoši valsts institūciju atzinumiem un sabiedriskās apspriešanas rezultātiem un tika sagatavota Brocēnu novada teritorijas plānojuma un tā Vides pārskata galīgā redakcija.

Brocēnu novada teritorijas plānojuma un tā Vides pārskata galīgās redakcijas apstiprināšanas sēde notiks 2006. gada 18. oktobrī plkst. 17 Brocēnu novada domes telpās. Adrese: Lielcieceres ielā 3, Brocēnos, LV-3851.

Paziņojums par Inešu pagasta teritorijas plānojumu

Ar 19.07.2006.pagasta padomes sēdes nr.13 lēmumu nr.8 Inešu pagasta padome ir apstiprinājusi Inešu pagasta pašvaldības teritorijas plānojuma 1.redakciju par galīgo redakciju.

Ar teritorijas plānojumu var iepazīties Inešu pagasta padomē katru darba dienu no plkst.8 līdz 17.

Paziņojums par teritorijas plānojuma apstiprināšanu

Ar 2006.gada 23.augusta Viļķenes pagasta padomes lēmumu (protokols nr. 7, 4.§) ir apstiprināts vietējās pašvaldības teritorijas plānojums un izdoti saistošie noteikumi nr. 2 “Viļķenes pagasta teritorijas plānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi”.

Ar apstiprināto Viļķenes pagasta teritorijas plānojumu var iepazīties Viļķenes pagasta padomē Dārza ielā 1, Viļķenes pagastā, darba laikā.

Noteikumi stājas spēkā dienā, kad paziņojums publicēts laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Paziņojums par Valgundes pagasta teritorijas plānojumu

Valgundes pagasta padome paziņo, ka Valgundes pagasta teritorijas plānojuma gala redakcijas sabiedriskā apspriešana notiks no 2006.gada 9.oktobra līdz 2006.gada 30.oktobrim

Ar teritorijas plānojumu varēs iepazīties un rakstiskus priekšlikumus nosūtīt pa pastu vai iesniegt minētajā laika posmā Valgundes pagasta padomē Celtnieku ielā 35, Valgundē, Valgundes pagastā, Jelgavas rajonā, LV-3017, katru darba dienu no plkst.9 līdz 17, apmeklētāju pieņemšana pirmdienās no plkst.9 līdz 18 un ceturtdienās no plkst.9 līdz 17, pusdienas pārtraukums no plkst.12.30 līdz 13.

Paziņojums par Valles pagasta teritorijas plānojuma un vides pārskata projekta sabiedrisko apspriešanu

Valles pagasta padome paziņo par Valles pagasta teritorijas plānojuma 1.redakcijas un vides pārskata projekta sabiedriskās apspriešanas 2.posma uzsākšanu (padomes sēdes protokols nr.10/1 no 14.09.2006.).

Interesenti aicināti iepazīties ar teritorijas plānojuma materiāliem un sniegt rakstiskas atsauksmes Valles pagasta padomē no šī gada 2.oktobra līdz 13.novembrim darbdienās no pulksten 9 līdz 17. Apmeklētāju pieņemšanas laiks ceturtdienās no pulksten 10 līdz 12.

Plānojuma sabiedriskās apspriešanas sapulce paredzēta 23.oktobrī pulksten 10 Valles pagasta padomē. Tālr. uzziņām 5152855 (Valles pagasta padome).

 

Paziņojums par sabiedrisko apspriešanu

Jūrmalas pilsētas dome paziņo, ka saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes 2006.gada 21.septembra lēmumu nr.919 “Par detālplānojuma pirmās redakcijas zemesgabaliem Jūrmalā, Eduarda Veidenbauma ielā 2 un Gulbju ielā 91, nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai” tika nolemts nodot izvērtēšanai un sabiedriskajai apspriešanai detālplānojumu zemesgabaliem Eduarda Veidenbauma ielā 2 un Gulbju ielā 91.

Sabiedriskās apspriešanās otrā posma termiņš – trīs nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un “Jūrmalas Ziņas”.

Sabiedriskās apspriešanas laikā detālplānojuma pirmā redakcija būs izstādīta Jūrmalas “Zemes nama” ēkas 1.stāva vestibilā Edinburgas prospektā 75. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75 darbdienās no pulksten 8.30 līdz 17; apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no pulksten 14 līdz 17 pie projekta vadītājas Ritas Ansules 18.kabinetā.

Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Aicinām piedalīties sabiedriskās apspriešanas sanāksmē 2006.gada 17.oktobrī pulksten 16 “Zemes nama” telpās Jūrmalā, Edinburgas prospektā 75.

Turpmākā informācija par projekta gaitu tiks publicēta laikrakstā “Jūrmalas ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”.

Paziņojums

Liepājas pilsētas dome, pamatojoties uz Teritorijas plānošanas likuma 7.panta sestās daļas otro punktu, 69.1.apakšpunktu un 72.punktu, likuma “Par pašvaldībām” 43.panta pirmās daļas 1.punktu, Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi”, 2006.gada 7.septembrī pieņēmusi lēmumu nr.470 “Par detālplānojumu zemesgabalam GRĪZUPES IELĀ 89A”, ar kuru detālplānojuma projekta redakcija zemesgabalam GRĪZUPES IELĀ 89A, Liepājā, apstiprināta par galīgo redakciju.

Ar apstiprināto detālplānojumu varat iepazīties Liepājas pilsētas Būvvaldē Rožu ielā 6, Liepājā, darbadienās no plkst.8.30 līdz 17.

Paziņojums

Laucienes pagasta padome paziņo:

Ar 2006.gada 27.septembra lēmumu, protokols nr.10, 1.§, apstiprināts Laucienes pagasta teritorijas plānojums un izdoti saistošie noteikumi nr.3/2006 “Par Laucienes pagasta teritorijas plānojumu” Ar apstiprināto teritorijas plānojumu var iepazīties Laucienes pagasta padomē (“Pagastmāja”, p.n. Lauciene, Talsu rajons, LV-3285) katru darbdienu pašvaldības darba laikā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!