• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2006. gada 27. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.10.2006., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/145008

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uz deputātu jautājumiem rakstiski iesniegtās atbildes

Vēl šajā numurā

05.10.2006., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2006. gada 27. septembrī

 

Stenogramma – pēc Saeimas Kancelejas stenogrammu nodaļas

Sēdi vada Latvijas Republikas 8.Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre.

Sēdes vadītāja.

Cienījamie klātesošie! Sākam jautājumu un atbilžu sēdi.

Saeimas Prezidijs ir nodevis Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim deputātu Kārļa Šadurska, Ainara Latkovska, Gundara Bērziņa, Dzintara Zaķa un Alberta Krūmiņa jautājumu “Par Satiksmes ministrijas atbildību saistībā ar Rīgas brīv­ostu un izlietoto finansējumu Satiksmes ministrijas apmaksātajiem reklāmas klipiem”. Ir saņemts atbildes dokuments. Jautātāji uz sēdi nav ieradušies. Saeimas Prezidijs uzskata, ka ministrs ir devis apmierinošu atbildi.

Saeimas Prezidijs ir saņēmis deputātu Kārļa Šadurska, Gundara Bērziņa, Dzintara Zaķa, Alberta Krūmiņa un Viestura Šiliņa jautājumu ārlietu ministram Artim Pabrikam “Par Latvijas pozīciju par situāciju Baltkrievijā un Libānā”. Ir saņemts atbildes dokuments. Tā kā jautātāji nav ieradušies uz šo jautājumu un atbilžu sēdi, Saeimas Prezidijs uzskata, ka ministrs ir devis apmierinošu atbildi uz deputātu jautājumu.

Saeimas Prezidijs ir saņēmis deputātu Aleksandra Golubova, Oļega Deņisova, Martijana Bekasova, Sergeja Fjodorova un Igora Solovjova jautājumu finanšu ministram Oskaram Spurdziņam “Cik naudas tiek tērēts Eiropas Savienības fondu administrēšanai Latvijā?”. Šorīt no rīta ir saņemta finanšu ministra atbilde uz šo jautājumu, rakstiska atbilde. Vai deputāti ir apmierināti ar rakstisko atbildi? Deputāti ir apmierināti ar rakstisko atbildi. Tātad uzskatām, ka arī uz šo jautājumu ir deputātiem atbildēts.

Līdz ar to visi jautājumu un atbilžu sēdes darba kārtībā iekļautie jautājumi ir izskatīti un sēde tiek slēgta.

Paldies.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!