• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Lielbritānijas atbalstu Latvijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.12.1999., Nr. 410/411 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14501

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente - pēc Valsts valodas likuma pieņemšanas

Vēl šajā numurā

10.12.1999., Nr. 410/411

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Lielbritānijas atbalstu Latvijai

Ministru prezidents Andris Šķēle ir saņēmis Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes premjerministra Tonija Blēra vēstuli, kurā viņš norāda, ka pagājušā gada maijā lūdzis Eiropas Padomi Helsinku sanāksmes laikā uzaicināt Latviju sākt oficiālas sarunas par iestāšanos Eiropas Savienībā (ES), ņemot vērā Latvijas ievērojamās pūles ekonomikas reformu īstenošanā.

T.Blērs atzīst: "Šobrīd mēs esam Helsinku lēmuma sākumpunktā, kas atzīs Latvijas progresu. Desmit gadus pēc komunisma sistēmas krišanas ir pienācis laiks izšķirošajam solim uz priekšu. Mums ir vēsturiska iespēja veidot plašāku un spēcīgāku Savienību, kurā Latvijai būtu jāieņem sava likumīgā vieta."

T.Blērs vēstulē atzīmē: "Latvija ir sasniegusi lielu progresu, gatavojoties dalībai ES un grūtajām iestāšanās sarunām. Tas būs rūpīgs, pamatīgs process, bet es zinu, ka ir virzītājspēks no abām pusēm, lai progresētu un gūtu panākumus. Tiklīdz uzsāksies sarunas, Lielbritānija no savas puses turpinās ar jums konstruktīvi strādāt, lai nodrošinātu Latvijai iespējami ātru progresu. Jūs varat pilnībā paļauties uz pilnīgu Apvienotās Karalistes atbalstu."

Valdības preses deparetaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!