• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas 29.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.12.1999., Nr. 410/411 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14504

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jaunu izglītības attīstības projektu

Vēl šajā numurā

10.12.1999., Nr. 410/411

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — pie Jums dodas 29.burtnīca

Godātie lasītāji, valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar sešpadsmit likumiem, kas pieņemti Saeimā 11.novembrī, bet izsludināti "Latvijas Vēstnesī" no 23.novembra līdz 1.decembrim, un divdesmit trijiem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 9. līdz 23.novembrim. Saeima izdarījusi grozījumus likumos "Par tiesu varu", "Par Krimināllikuma spēkā stāšanās laiku un kārtību", Sodu izpildes kodeksā, Konsulārajā reglamentā u.c. Likumā "Par izlozēm un azartspēlēm" izdarīti grozījumi vairākos pantos, un tas papildināts ar 7.1pantu, kas attiecas uz veiksmes spēlēm pa tālruni. Grozījumi Izglītības likumā reglamentē privāto izglītības iestāžu finansēšanu un pedagogu darba samaksas palielināšanu.

Saskaņā ar Izglītības likumu Ministru kabinets izdevis noteikumus "Izglītības iestāžu reģistrācijas kārtība". Saskaņā ar Autopārvadājumu likumu izdoti divi noteikumi: par pasažieru pārvadāšanu ar vieglajiem taksometriem un par pasažieru pārvadāšanu regulāro maršrutu autobusos. Pielikumos doti zīmējumi ar taksometra atšķirības zīmes, šofera vizītkartes un taksometru tarifu zīmes paraugiem, kā arī veidlapu paraugi aktiem par autobusa biļetes maksas atpakaļsaņemšanu, par autobusā atrastu lietu un par pasažieru pārsēšanos sakarā ar tehnisku bojājumu. Atrastas lietas uzglabā autoostā trīs diennaktis, pēc tam tās nodod policijai. Noteikumi par šaujamieroču un speciālo līdzekļu realizēšanas, iegādāšanās, glabāšanas, nēsāšanas un uzskaites kārtību reglamentē šīs darbības un nosaka atļaujas saņemšanai iesniedzamos dokumentus. Vairāki noteikumi izdoti saskaņā ar likumu "Par Latvijas labības tirgu un valsts labības rezervi". Ar 2000.gada 1.janvāri stāsies spēkā jaunus noteikumi par valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu likmes sadalījumu pa valsts sociālās apdrošināšanas veidiem. Grozījums izdarīts noteikumos par sociālās apdrošināšanas iemaksu objekta minimālo un maksimālo apmēru. Ministru kabinets apstiprinājis Medicīniskās aprūpes un darbspējas ekspertīzes kvalitātes kontroles inspekcijas nolikumu, jaunu Eiropas integrācijas padomes nolikumu, kā arī Biznesa institūta RIMPAK Livonija Satversmi. Reorganizēts Valsts augu šķirņu salīdzināšanas centrs un Valsts sēklu inspekcija, pievienojot tos Zemkopības ministrijas pārraudzībā esošajam Valsts augu aizsardzības dienestam. Izdoti Ministru kabineta rīkojumi par vairāku nekustamo īpašumu nodošanu Tiesu namu aģentūras valdījumā.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!