• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2006. gada 3. oktobra noteikumi Nr. 829 "Grozījumi Ministru kabineta 2005.gada 1.februāra noteikumos Nr.88 "Kārtība, kādā Finanšu ministrija sagatavo un iesniedz Ministru kabinetā priekšlikumus par budžeta apakšprogrammas "Finansējums Eiropas Savienības fondu un Norvēģijas valdības finanšu instrumenta līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai" līdzekļu pārdali"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.10.2006., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/145416

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.14

Grozījumi Daugavpils pilsētas domes 2005.gada 10.novembra saistošajos noteikumos Nr.13 "Daugavpils pilsētas teritorijas labiekārtošanas, uzturēšanas un aizsardzības noteikumi"

Vēl šajā numurā

11.10.2006., Nr. 162

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 829

Pieņemts: 03.10.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.829

Rīgā 2006.gada 3.oktobrī (prot. Nr.50 59.§)
Grozījumi Ministru kabineta 2005.gada 1.februāra noteikumos Nr.88 "Kārtība, kādā Finanšu ministrija sagatavo un iesniedz Ministru kabinetā priekšlikumus par budžeta apakšprogrammas "Finansējums Eiropas Savienības fondu un Norvēģijas valdības finanšu instrumenta līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai" līdzekļu pārdali"
Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 14.panta pirmās daļas 3.punktu
Izdarīt Ministru kabineta 2005.gada 1.februāra noteikumos Nr.88 "Kārtība, kādā Finanšu ministrija sagatavo un iesniedz Ministru kabinetā priekšlikumus par budžeta apakšprogrammas "Finansējums Eiropas Savienības fondu un Norvēģijas valdības finanšu instrumenta līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai" līdzekļu pārdali" (Latvijas Vēstnesis, 2005, 20.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt 2.punktā vārdus "Eiropas Savienības fondu un Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta" ar vārdiem "Eiropas Savienības politiku instrumentu, Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta un Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta".

2. Izteikt 4.punkta ievaddaļu šādā redakcijā:

"4. Ņemot vērā attiecīgajā struktūrfonda vadības komitejā pirmā līmeņa starpniekinstitūcijas iesniegto un saskaņoto struktūrfonda nacionālās programmas un atklāta konkursa projektu iesnieguma atbalstāmo projektu sarakstu un attiecīgā struktūrfonda vadības komitejā grantu shēmas apsaimniekotāja iesniegto informāciju par apstiprinātajiem grantu shēmas projektiem, ministrijas un citas centrālās valsts iestādes divu nedēļu laikā iesniedz Finanšu ministrijā pieprasījumu par finanšu līdzekļu piešķiršanu šo noteikumu 3.punktā minēto Eiropas Savienības struktūrfondu finansēto projektu īstenošanai, norādot:".

3. Izteikt VI nodaļas nosaukumu šādā redakcijā:

"VI. Līdzekļu pārdale Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta un Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai".


4. Izteikt 15.punktu šādā redakcijā:

"15. Priekšlikumus par budžeta programmas līdzekļu pārdali Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta un Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta (turpmāk - finanšu instrumenti) finansēto projektu īstenošanai Finanšu ministrija sagatavo sadarbībā ar ministrijām un citām centrālajām valsts iestādēm, kurām piešķirtas finansējuma saņēmēja, apsaimniekotāja vai īpašo atbalsta formu ieviešanas atbildīgās iestādes funkcijas vai kuru padotībā ir finansējuma saņēmējs, apsaimniekotājs vai īpašo atbalsta formu ieviešanas atbildīgā iestāde (turpmāk - centrālā valsts iestāde)."

5. Izteikt 16.punkta ievaddaļu šādā redakcijā:

"16. Pēc individuālā projekta, programmas, grantu shēmas, komponentprojekta vai apakšprojekta apstiprināšanas centrālā valsts iestāde iesniedz Finanšu ministrijā pieprasījumu par finanšu līdzekļu piešķiršanu šo noteikumu 15.punktā minēto finanšu instrumentu finansēto projektu īstenošanai, norādot:".

6. Aizstāt 16.1.apakšpunktā vārdus "finanšu instrumenta" ar vārdiem "finanšu instrumentu".

7. Svītrot 16.4.apakšpunkta otro teikumu.

8. Papildināt noteikumus ar VI1 nodaļu šādā redakcijā:

"VI1. Līdzekļu pārdale citu Eiropas Savienības politiku instrumentu līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai


16.1 Priekšlikumus par budžeta programmas līdzekļu pārdali citu Eiropas Savienības politiku instrumentu finansēto projektu īstenošanai Finanšu ministrija sagatavo sadarbībā ar centrālajām valsts iestādēm.

16.2 Centrālās valsts iestādes iesniedz Finanšu ministrijā pieprasījumu par finanšu līdzekļu piešķiršanu šo noteikumu 16.1 punktā minētā instrumenta finansēto projektu īstenošanai, norādot:

16.2 1. valsts budžeta līdzekļu (dotācija no vispārējiem ieņēmumiem) apjomu, kas nepieciešams attiecīgo projektu īstenošanai, un citu informāciju pēc Finanšu ministrijas pieprasījuma atbilstoši attiecīgā instrumenta finanšu vadības un projekta īstenošanas specifikai;

16.2 2. valsts budžeta līdzekļus projekta īstenošanai, kas paredzēti kārtējā gada valsts budžetā;

16.2 3. projekta īstenošanas laikā - mēnesi kārtējā gadā, kad plānots sākt maksājumus no valsts budžeta."

9. Aizstāt 17.punktā vārdus "Eiropas Savienības fondu vai finanšu instrumenta" ar vārdiem "Eiropas Savienības politiku instrumentu vai finanšu instrumentu".

10. Izteikt 18.3.apakšpunktu šādā redakcijā:

"18.3. centrālās valsts iestādes ir iesniegušas šo noteikumu 4., 8., 11., 12., 13., 16. un 16.2 punktā minēto informāciju."

11. Izteikt 19.punktu šādā redakcijā:

"19. Atbilstoši Ministru kabineta rīkojumam finanšu ministrs palielina valsts budžeta apropriāciju tām pirmā līmeņa starpniekinstitūcijām un centrālajām valsts iestādēm, kurām paredzēts finansējums Eiropas Savienības fondu vai finanšu instrumentu finansēto prioritāšu, programmu, pasākumu un projektu īstenošanai un/vai līdzekļu atmaksai."
Ministru prezidents A.Kalvītis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!