• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 5. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2006., Nr. 163 https://www.vestnesis.lv/ta/id/145496

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2006. gada 9. oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

12.10.2006., Nr. 163

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 5. oktobra sēdē

 

1. Izskatīja deputāta P.Tabūna iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam P.Tabūnam neapmaksātu atvaļinājumu 5.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta A.Mackeviča iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Mackevičam neapmaksātu atvaļinājumu 5.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Atlika līdz nākamajai Prezidija sēdei jautājumu par “Nolikuma par kārtību, kādā izsniedzamas atļaujas transportlīdzekļu iebraukšanai Saeimas pagalmā, transportlīdzekļu iebraukšanai un novietošanai Torņa ielā un Jēkaba ielā, kā arī transportlīdzekļu novietošanai laukumā pie Jēkaba kazarmām” apstiprināšanu.

4. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas konsultanšu G.Strautiņas un A.Počas komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2006.gada 9. un 10.oktobrī.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!