• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pensiju un pabalstu izmaksām decembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.1999., Nr. 412/415 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14554

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par SVF atbalstu Latvijai

Vēl šajā numurā

14.12.1999., Nr. 412/415

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pensiju un pabalstu izmaksām decembrī

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) klienti, kuri pabalstu vai pensiju saņem ar "Latvijas pasta" starpniecību, jau ir ielāgojuši, ka pabalstu un pensiju izmaksa tiek veikta līdz katra mēneša 26.datumam.

Šī gada decembrī pabalstu un pensiju izmaksas beigu datums —26.decembris (tāpat arī 25.decembris) — ir brīvdiena (svētku diena), tādēļ, lai VSAA klientus nodrošinātu ar pensijām un pabalstiem, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra ir vienojusies ar "Latvijas pastu", ka 1999.gada decembrī pensiju un pabalstu izmaksa par decembri "Latvijas pasta" nodaļās tiks pabeigta ātrāk — nevis 26.datumā kā parasti, bet gan līdz 23.decembrim.

Lai nerastos nepatīkami starpgadījumi un pabalstu un pensiju saņēmēju pretenzijas, kā arī netiktu sabojāts īpašais svētku prieks, VSAA uzaicina savus klientus nenokavēt izmaksas beigu datumu un laikus ierasties pastā pēc naudas.

Edīte Olupe, VSAA Sabiedrisko attiecību daļas vadītā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!