• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Tatarstānas uzņēmēju sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2006., Nr. 163 https://www.vestnesis.lv/ta/id/145564

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2006.gada 10.oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

12.10.2006., Nr. 163

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Tatarstānas uzņēmēju sadarbību

 

Latvijas vēstnieks Krievijā Andris Teikmanis vizītes laikā Tatarstānā 9. un 10.oktobrī tās premjerministru Rustamu Minihanovu iepazīstināja ar Latvijas iespējām piedāvāt Tatarstānai kvalitatīvos pakalpojumus informācijas tehnoloģiju, banku un transporta nozarē.

R.Minihanovs pauda interesi par iespējamo sadarbību ar Latviju, minot Latvijas ostu infrastruktūras priekšrocības un norādot, ka pašreizējā sadarbība būtu jāstiprina.

Kā norādīja tirdzniecības un ārējās ekonomiskās sadarbība ministrs Hafizs Salikovs, Latvijas un Tatarstānas tirdzniecības apjoms ir jāpalielina vismaz 10 reizes. Lai pamatīgāk iepazītos ar mūsu ekonomisko potenciālu un iespējamajiem sadarbības projektiem, tuvākajā laikā iespējama Tatarstānas vadības un uzņēmēju vizīte Latvijā.

Delegācijas sastāvā esošiem uzņēmējiem vizītes programmas ietvaros tika organizētas biznesa tikšanās ar viņiem interesējošo valsts iestāžu pārstāvjiem un potenciālajiem uzņēmējdarbības partneriem.

Tatarstānā ir sākta aktīva celtniecība Krievijā īstenotās nacionālās mājokļu programmas ietvaros. Tas varētu dot iespēju celtniecībā izmantot arī Latvijā ražotus būvmateriālus.

Vizītes laikā vēstnieks tikās arī ar ārējās ekonomiskās sadarbības ministra vietnieku Linaru Latipovu, Tatarstānas prezidenta valsts padomnieku starptautiskajos jautājumos Timuru Akulovu, Tatarstānas Tirdzniecības un rūpniecības palātas vadību, kā arī Valsts dienesta institūta rektoru un studentiem.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!