• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par akreditācijas raksta iesniegšanu Luksemburgas lielhercogam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2006., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/145798

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ASV valdības dāvinājumu sociālās aprūpes centriem

Vēl šajā numurā

17.10.2006., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par akreditācijas raksta iesniegšanu Luksemburgas lielhercogam

 

Latvijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Beļģijā Raimonds Jansons 12.oktobrī iesniedza akreditācijas vēstules Luksemburgas lielhercogam Anrī.

Vēstnieks izteica līdzjūtību Luksemburgas tautai saistībā ar iepriekšējā dienā notikušo dzelzceļa katastrofu uz Luksemburgas un Francijas robežas, kurā bojā gāja vairāk nekā desmit un ievainoti ap divdesmit cilvēku.

Tikšanās dalībnieki pārrunāja abu valstu divpusējo attiecību attīstību, kā arī sadarbību starptautiskajās organizācijās. Luksemburgas lielhercogs apliecināja vēlmi jau drīzumā valstsvizītē uzņemt Latvijas prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu. Lielhercogs arī augstu novērtēja Latvijas prezidentes kandidēšanu uz ANO ģenerālsekretāra amatu, kas radīšot atskaņas turpmākajā organizācijas darbā un nākamajās vēlēšanās. Puses pārrunāja Saeimas vēlēšanu rezultātus Latvijā un neseno Luksemburgas ES prezidentūru.

Akreditācijas vizītes ietvaros vēstnieks tikās arī ar Luksemburgas ārlietu ministru Žanu Aselbornu un Ārlietu ministrijas politisko direktori Silviju Lukas. Tika pārrunātas iespējas nozīmēt nerezidējošu Luksemburgas vēstnieku Latvijā, kā arī spiests par Luksemburgas delegācijas sastāvu un dalību gaidāmajā NATO samitā Rīgā.

Latvijas vēstnieks Raimonds Jansons akreditācijas rakstu beļģu karalim Albertam II iesniedza Briselē 5.aprīlī.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!