• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ASV valdības dāvinājumu sociālās aprūpes centriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2006., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/145799

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltkrievijas vēstnieka vizīti Ārlietu ministrijā

Vēl šajā numurā

17.10.2006., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ASV valdības dāvinājumu sociālās aprūpes centriem

 

Pirmdien, 16.oktobrī, Amerikas Savienoto Valstu bruņoto spēku virspavēlniecības Eiropā aizsardzības sadarbības birojs oficiāli pasniedza ASV valdības dāvinājumu vairāk nekā 103000 dolāru vērtībā: mēbeles, virtuves piederumus, elektropreces, atpūtas, izklaides aprīkojumu un mūzikas instrumentus trīs sociālās aprūpes centriem Latvijā.

Dāvinājumu saņems valsts specializētais aprūpes centrs “Iļģi” un pansionāts “Aizvīķi” Liepājas rajonā, kā arī specializētais bērnu sociālās aprūpes centrs “Veģi” Talsu rajonā. Tā ASV vēstniece Latvijā Ketrīna Toda Beilija atzinusi: “Šis dāvinājums ir kārtējais apliecinājums daudzpusīgajai sadarbībai starp ASV un Latviju. Tas ir arī veiksmīgs privātās un publiskās partnerības paraugs, kur jau lietotais valsts īpašums kalpos ilgāk, palīdzot cilvēkiem, kuriem tas ir ļoti nepieciešams.”

Pirmdien plkst. 15 Grobiņas pagasta “Iļģu” pansionātā notika dāvinājuma oficiālā prezentācija, kurā piedalījās sociālās aprūpes centru direktori un Liepājas Sociālās aprūpes aģentūras vadība, kā arī ASV valdības pārstāvji.

ASV vēstniecības Preses un kultūras nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!