• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Rīgas domes priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2006., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/145809

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

17.10.2006., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Rīgas domes priekšsēdētāju

 

Pirmdien, 16.oktobrī, Rīgas pilī tiekoties ar Rīgas mēru Aivaru Aksenoku, Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga pārrunāja jautājumus, kas saistīti ar galvaspilsētas gatavošanos NATO galotņu sanāksmei. “Rīga šoruden atkal ir pasaules uzmanības centrā – tā ir iespēja citiem parādīt savu galvaspilsētu,” sacīja prezidente. Tika runāts arī par vairākiem pieminekļiem Rīgā – pēc dažām dienām, Lielbritānijas karalienes valstsvizītes laikā, Rīgas centrā tiks atklāts piemineklis bijušajam Rīgas mēram Dž.Armitstedam, savukārt dome ir gatava izrādīt atbalstu pieminekļa izveidošanai par godu Žanim Lipkem un citiem ebreju glābējiem.

Liela uzmanība tikšanās laikā tika pievērsta maznodrošināto problēmām saistībā ar likuma par namīpašnieku tiesībām gaidāmo stāšanos spēkā nākamā gada janvārī. Prezidente izteica satraukumu par iespējām maznodrošinātos pilsētas iedzīvotājus nodrošināt ar pajumti nepieciešamības gadījumā. A.Aksenoks informēja par vairākām domes iniciatīvām, kas paredz maznodrošināto dzīvokļu pabalstu un pārcelšanās pabalstu palielināšanu, kā arī ilgtermiņa iestrādes jauno pašvaldību mājokļu celtniecībā.

Tikšanās laikā tika pārspriesti ilgtermiņa infrastruktūras attīstības projekti, kas palīdzētu samazināt satiksmes spriedzi galvaspilsētā, veicinātu Rīgas ostas attīstību, kā arī savienotu plašākus valsts un reģiona ceļu un citas infrastruktūras tīklus.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!