• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.2006., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/146101

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

20.10.2006., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu Valmieras pagastā

Valmieras rajona Valmieras pagasta padome 04.10.2006. ir pieņēmusi lēmumu nr.12, 6.§ par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu, līguma noslēgšanu, izstrādes vadītāja un darba uzdevuma apstiprināšanu, un 1.posma sabiedriskās apspriešanas uzsākšanu nekustamajam īpašumam “Druvas”(kad.nr.96900120012). Projektu mērķis ir izstrādāt teritorijas detālplānojumu, detalizējot Valmieras pagasta plānojuma prasības. Detālplānojumu izstrādes vadītāja – Rasma Liepiņa.

Detālplānojumu sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš – divas nedēļas pēc publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Visas ieinteresētās personas ar detālplānojuma materiāliem var iepazīties un iesniegt atzinumus Valmieras pagasta padomes būvvaldē, adrese: “Viesturi”, Vanagu ielā 4, Valmieras rajonā, apmeklētāju pieņemšanas laikos: otrdienās un trešdienās no plkst. 8 līdz 12 (tālr.4238232), kā arī SIA “Metrum” telpās katru darba dienu no plkst.9 līdz 18, pie izstrādes vadītājas Daces Celmiņas (tālr.7609040). Atsauksmes un ierosinājumi jāiesniedz līdz sabiedriskās apspriešanas beigām rakstiskā veidā SIA “Metrum” Vienības gatvē 87, Rīgā, LV-1004.

Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, personas kods un dzīvesvietas adrese, juridiskām personām – nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs.

 

Paziņojums par Saukas pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas otrā posmu

Saukas pagasta padome paziņo, ka ar Saukas pagasta padomes lēmumu (sēdes protokola nr.11, 1.§, no 11.10.2006.) tika apstiprināta Saukas pagasta teritorijas plānojuma 1.redakcija.

Sabiedriskās apspriešanas otrā posma termiņš noteikts no š.g. 16.oktobra līdz 27.novembrim. Lūdzam interesentus iesniegt priekšlikumus Saukas pagasta padomē darba dienās no 8 līdz 16 vai nosūtīt tos pa pastu (adrese: p.n. Lone, Saukas pag., Jēkabpils raj., LV-5224). Lai saņemtu rakstisku atbildi, priekšlikuma iesniedzējam jānorāda vārds, uzvārds (juridiskai personai – uzņēmuma nosaukums), dzīvesvieta (juridiskā adrese), paraksts.

Plānojuma izstrādes vadītājs – Jānis Raščevskis.

 

Paziņojums par Zaņas pagasta teritorijas plānojuma un tā Vides pārskata galīgās redakcijas apstiprināšanas sēdi

Zaņas pagasta padome informē, ka Zaņas pagasta attīstības programmas, teritorijas plānojuma un ietekmes uz vidi stratēģiskā novērtējuma Vides pārskata galīgās redakcijas apstiprināšanas sēde notiks 2006.gada 10. novembrī plkst. 14 Zaņas pagasta padomes telpās, adrese: “Sūbros”, Zaņas pagastā, Saldus rajonā, LV-3897.

 

Paziņojums par Lazdulejas pagasta teritorijas plānojumu

Lazdulejas pagasta padome paziņo par Lazdulejas pagasta teritorijas plānojuma otrās redakcijas un vides pārskata sabiedrisko apspriešanu (padomes lēmums, sēde nr.12, 7.§, no 20.09.2006.)

Interesenti aicināti iepazīties ar teritorijas plānojuma materiāliem Lazdulejas pagasta padomes telpās un sniegt rakstiskas atsauksmes, norādot iesniedzēja vārdu, uzvārdu un dzīvesvietas adresi, Lazdulejas pagasta padomei (adrese: Egļuciems, Lazdulejas pagasts, Balvu rajons, LV-4592), no šī gada 4.oktobra līdz 25.oktobrim darbdienās no pulksten 9 līdz 15.

Plānojuma izstrādes vadītājs – pagasta padomes vadītājs Aldonis Komans. Plānojuma sabiedriskās apspriešanas sapulce paredzēta 20.oktobrī pulksten 11 Lazdulejas pagasta padomes telpās.

 

Paziņojums par Saldus pagasta teritorijas plānojumu

Saldus pagasta padome informē, ka ar 28.09.2006. pagasta padomes lēmumu nr.9, 1.§ ir apstiprināts Saldus pagasta Teritorijas plānojums un izdoti pašvaldības saistošie noteikumi nr.6/2006 “Saldus pagasta Teritorijas plānojuma 2006. – 2018. grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi”.

Ar apstiprināto Teritorijas plānojumu iespējams iepazīties Saldus pagasta padomes telpās Vienības ielā 15-17, Saldus pagastā, Saldus rajonā, darba dienās no plkst. 9 līdz 16 un no š.g. 16.oktobra arī Saldus pagasta mājas lapā: www.salduspagasts.lv. Saldus pagasta Teritorijas plānojums stājas spēkā ar dienu, kad Saldus pagasta padomes lēmums nr.9, 1.§ publicēts laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

 

Paziņojums par pilnveidotās Pilskalnes pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas atkārtoto sabiedrisko apspriešanu

Pilskalnes pagasta padome informē, ka ar 2006.gada 9.oktobra lēmumu (protokols nr.10, 1.§) tiek uzsākta pilnveidotās Pilskalnes pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas atkārtota sabiedriskā apspriešana.

Pilnveidotās teritorijas plānojuma galīgās redakcijas atkārtotā sabiedriskā apspriešana notiks trīs nedēļas no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Ar pilnveidoto Pilskalnes pagasta teritorijas plānojuma galīgo redakciju interesenti var iepazīties Pilskalnes pagasta padomē Nākotnes ielā 4, Pilskalnē, Aizkraukles rajonā, – darba dienās no plkst. 9 līdz 17.

Apmeklētāju, kā arī atzinumu un atsauksmju pieņemšana notiek Pilskalnes pagasta padomē Nākotnes ielā 4, Pilskalnē, – darba dienās no plkst. 9 līdz 17. Tālrunis 5176480.

 

Paziņojums

Ar Salaspils novada domes 27.09.2006. lēmumu, protokols nr.18, 67.§, ir apstiprināts detālplānojums un izdoti saistošie noteikumi nr.38/206 “Detālplānojums zemesgabalam Dienvidu ielā 24 Salaspils pilsētā”. Detālplānojums stājas spēkā ar dienu, kad minētais lēmums publicēts laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Ar saistošiem noteikumiem un detālplānojuma pilnu dokumentāciju var iepazīties Salaspils novada domē Salaspilī, Līvzemes ielā 8.

 

Paziņojums par Pilskalnes pagasta teritorijas plānojuma apstiprināšanu un saistošo noteikumu “Pilskalnes pagasta teritorijas plānojums” izdošanu

Pilskalnes pagasta padome informē, ka š.g. 16 . novembrī pagasta padomes sēdē tiks izskatīts jautājums par Pilskalnes pagasta teritorijas plānojuma apstiprināšanu un saistošo noteikumu “Pilskalnes pagasta teritorijas plānojums” izdošanu.

Sēde notiks 2006.gada 16. novembrī plkst. 10 Pilskalnes pagasta padomē Nākotnes ielā 4, Pilskalnē, Aizkraukles rajonā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!