• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par 2006.gada budžeta likuma grozījumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.2006., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/146111

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par aktuālajiem cilvēktiesību jautājumiem

Vēl šajā numurā

20.10.2006., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par 2006.gada budžeta likuma grozījumiem

 

Ceturtdien, 19.oktobrī, Saeimā ir pieņemti grozījumi likumā par valsts budžetu 2006.gadam. Grozījumi paredz palielināt gan valsts budžeta ieņēmumus, gan izdevumus, saglabājot budžeta deficīta līmeni 1,5% apmērā no IKP.

Pēc budžeta grozījumiem kopējie valsts konsolidētā budžeta ieņēmumi plānoti 3,39 miljardu latu apmērā, izdevumi – 3,53 miljardu latu apmērā, valsts budžeta fiskālais deficīts – aptuveni 162 miljonu latu apmērā.

Ar budžeta grozījumiem valsts pamatbudžeta ieņēmumi (nodokļu un nenodokļu ieņēmumi, ieņēmumi no iestāžu sniegtajiem maksas pakalpojumiem, ārvalstu finanšu palīdzība) kopumā tika palielināti par aptuveni 73 miljoniem latu, izdevumi – par aptuveni 136 miljoniem latu. Likumprojektā Finanšu ministrija bija apkopojusi datus atbilstoši ministriju un citu centrālo valsts iestāžu priekšlikumiem. Ar budžeta grozījumiem paredzēta papildu dotācija no vispārējiem ieņēmumiem vairāk nekā 243 miljonu latu apmērā dažādām nozarēm un to prioritārajiem pasākumiem, veicot arī izdevumu samazinājumu atsevišķās pozīcijās un iekšējo pārdali prioritāriem pasākumiem.

Valdība Finanšu ministrijas sagatavotos 2006.gada budžeta grozījumus pieņēma 10.oktobrī, bet priekšlikumi likumprojekta “Grozījumi likumā “Par valsts budžetu 2006.gadam”” izskatīšanai Saeimā otrajā lasījumā tika izskatīti Ministru kabineta ārkārtas sēdē 16.oktobrī.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!