• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas gatavību atbalstīt demokrātijas un brīvības principus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.2006., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/146113

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2006.gada 19.oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

20.10.2006., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas gatavību atbalstīt demokrātijas un brīvības principus

 

Ceturtdien, 19.oktobrī, Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Vaira Paegle tikās ar Amerikas Savienoto Valstu Valsts departamenta Eiropas un Eirāzijas palīdzības koordinatoru Tomasu Adamsu (Thomas C. Adams).

Tikšanās laikā pārrunātas Latvijas un ASV Eiropas un Eirāzijas palīdzības Valsts departamenta sadarbības paplašināšanas iespējas palīdzības programmu īstenošanā. Puses īpaši akcentēja Eiropas Savienības dalībvalstu lomu kaimiņpolitikas veidošanā un demokrātisku vērtību stiprināšanā.

Eiropas un Eirāzijas palīdzības koordinators T.Adamss atzīmēja, ka Latvija parādījusi sevi kā labu sadarbības partneri, sadarbība būtu attīstāma vēl plašāk. Latvija varētu dalīties savā korupcijas novēršanas un apkarošanas pieredzē ar Moldovu un Gruziju, sacīja T.Adamss.

Ārlietu komisijas priekšsēdētāja V.Paegle pauda Latvijas gatavību attīstīt sadarbību un atbalstīt demokrātijas un brīvības principu stiprināšanu Eiropas un Eirāzijas valstīs, kas nodrošinātu stabilitāti reģionos.

Tika pārrunāti arī jautājumi, kas skar aizsardzības un drošības nodrošināšanu, vienotas enerģētikas politikas izveidošanas nepieciešamību, kā arī aktualitātes saistībā ar Krieviju.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!