• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2006., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/146450

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

26.10.2006., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu


Paziņojuma par Tumes pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas organizēšanu

Tumes pagasta padome paziņo, ka Tumes pagasta teritorijas plānojuma (2006.–2018.gads) galīgās redakcijas sabiedriskas apspriešanas otram posmam noteikts termiņš no 2006.gada 26.oktobra līdz 2006.gada 16.novembrim. Pieejami izstrādātie materiāli:

1) Tumes pagasta teritorijas plānojuma galīgā redakcija;

2) Tumes pagasta teritorijas attīstības programma;

3) Tukuma rajona attīstības programma;

4) MK noteikumi “Noteikumi par nacionālas nozīmes lauksaimniecības teritorijām”;

5) Rīgas reģiona attīstības dokumenti (pieejami internetā: www.rigaregion.lv);

6) Pārskats par iedzīvotāju viedokli un priekšlikumiem.

Ar sabiedriskās apspriešanas materiāliem iepazīties un rakstiskus priekšlikumus iesniegt varēs minētajā laika posmā Tumes pagasta padomes ēkā Pasta ielā 1A, Tumes pagastā, Tukuma rajonā, LV-3139, katru darbdienu no pulksten 9 līdz 12 un no 13 līdz 17.

Priekšlikumi, kas tiks iesniegti pēc teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas laika, netiks atbildēti un ņemti vērā.

Izstrādātājs: SIA “NAGLA IF”, Raiņa iela 5, Rūjiena, Valmieras rajons, LV-4200.


Paziņojums par teritorijas plānojumu Stopiņu novadā

Rīgas rajona Stopiņu novada dome 2006. gada 11. oktobrī (prot. nr.42, p.4.5) pieņēmusi lēmumu par teritorijas plānojuma grozījumu projekta izstrādes un sabiedriskās apspriešanas pirmā posma uzsākšanu Stopiņu novada nekustamajam īpašumam “Vēveri” (kadastra nr.8096-007-0005). Par projekta izstrādes vadītāju apstiprināts Stopiņu novada būvvaldes vadītājs A. Rībenis.

Grozījumu mērķis ir pamatot atļautās izmantošanas maiņu nekustamā īpašuma “Vēveri” teritorijā no aizsargjoslas mežu teritorijas uz rūpniecības, noliktavu un komunālās saimniecības teritoriju, ievērojot 22.06.2005. Aizsargjoslu likuma grozījumu prasības.

Sabiedriskās apspriešanas 1. posma termiņš – 4 nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Visiem interesentiem savi priekšlikumi 4 nedēļu laikā pēc publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, rakstiski jāadresē Stopiņu pagasta Būvvaldei (Institūta ielā 1A, Ulbrokā, Stopiņu novadā, Rīgas raj., LV-2130) vai “Arhitekta Edgara Bērziņa birojam” (Rīgā, Rūpniecības ielā 15-9, LV–1010), norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu un pastāvīgo adresi, bet juridiskām personām – nosaukumu, adresi, reģistrācijas numuru.

Ar spēkā esošo Stopiņu novada teritorijas plānojumu, pašvaldības attīstības programmu un citiem materiāliem interesenti var iepazīties Stopiņu novada Būvvaldē darbdienās no plkst.9 līdz 17.


Paziņojums par Maltas pagasta teritorijas plānojumu

Ar Maltas pagasta padomes 2006. gada 19.oktobrī (sēdes prot. nr.19, 4.§) apstiprināts Maltas pagasta teritorijas plānojums. Maltas pagasta teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi un plānojuma grafiskā daļa izdoti kā pašvaldības saistošie noteikumi nr.6. Ar apstiprināto Maltas pagasta teritorijas plānojumu var iepazīties pagasta padomē Skolas ielā 24, Maltā, Maltas pagastā, Rēzeknes rajonā, darbdienās no plkst.9 līdz 17.


Paziņojums par Nagļu pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu un sabiedriskās apspriešanas 1.posmu

Saskaņā ar Nagļu pagasta padomes 15.02.2006.lēmumu (sēdes protokola izraksts nr.2, 1.§ “Par Nagļu pagasta teritorijas plānojuma galīgās redakcijas izstrādes uzsākšanu”) ir uzsākta Nagļu pagasta teritorijas plānojuma izstrāde. Par teritorijas plānojuma izstrādi atbildīgā amatpersona – Ilga Zvejsalniece. Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš noteikts no 01.11.2006. līdz 30.11.2006. Priekšlikumus teritorijas plānojuma izstrādei jāiesniedz rakstiskā veidā Nagļu pagasta padomē (Nagļi, Nagļu pagasts, Rēzeknes rajons, LV-4631) līdz 30.11.2006., darbdienās no plkst.9 līdz 17, kur arī iespējams iepazīties ar spēkā esošajiem plānošanas un attīstības dokumentiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!