• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par NATO Rīgas samita bezmaksas tālruni. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2006., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/146497

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par satiksmes aizliegumiem gaisa telpā NATO samita laikā

Vēl šajā numurā

26.10.2006., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par NATO Rīgas samita bezmaksas tālruni

  
 

No 20. oktobra darbu sācis NATO samita bezmaksas informatīvais tālrunis 8008282, lai iedzīvotāji varētu saņemt aktuālāko informāciju par NATO samita norisi, kā arī par satiksmes un kustības izmaiņām Rīgā NATO samita dienās.

Tālrunis darbosies līdz pat 29.novembrim 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā. Zvanu centra diennakts darbību nodrošinās apmēram 30 operatori, strādājot maiņās, kas centīsies atbildēt uz aktuāliem iedzīvotājus interesējošiem jautājumiem. Ja gadīsies jautājumi, uz kuriem operatori nevarēs atbildēt, tad tie tiks novirzīti kompetentām iestādēm, un interesentiem tiks atbildēts personīgi darba dienas laikā.

Līdz šim visplašākā un aktuālākā informācija par samita organizēšanu bijusi pieejama tikai NATO samita mājaslapā internetā www.rigasummit.lv. Taču pa NATO samita bezmaksas tālruni 8008282 ērti un ātri iegūt ziņas par samita jautājumiem varēs arī tie iedzīvotāji, kam internets ikdienā nav pieejams.

Lai Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem būtu iespēja laikus plānot savas ikdienas gaitas NATO samita dienās, tā organizācijas birojs arī turpmāk informēs iedzīvotājus par satiksmes un pārvietošanās izmaiņām NATO samita norises laikā. Galvenie ātras informācijas iegūšanas avoti ir bezmaksas tālrunis 8008282 un NATO samita mājaslapa www.rigasummit.lv sadaļa “Rīdziniekam”.

NATO samita preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!