• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par uzlabojumiem ES struktūrfondu programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" pasākumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.11.2006., Nr. 174 https://www.vestnesis.lv/ta/id/146911

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Baltijas un Ziemeļvalstu premjerministriem

Vēl šajā numurā

01.11.2006., Nr. 174

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par uzlabojumiem ES struktūrfondu programmas “Cilvēkresursi un nodarbinātība” pasākumos

 

Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departaments aicina sabiedrību paust viedokli par ES struktūrfondu darbības programmas “Cilvēkresursi un nodarbinātība” papildinājuma pasākumiem “Labāka regulējuma politika” un “Cilvēkresursu kapacitātes stiprināšana”.

Pasākums “Labāka regulējuma politika” paredz uzlabot publiskās pārvaldes kapacitāti. Tā galvenās aktivitātes un darbības virzieni ir: publiskās pārvaldes institūciju darbības kvalitātes un efektivitātes paaugstināšana, publiskās politikas veidošanas sistēmas uzlabošana, politiskās ietekmes novērtēšana, administratīvo šķēršļu samazināšana un likumdošanas regulējuma vienkāršošana.

Pasākums “Cilvēkresursu kapacitātes stiprināšana” ir vērsts uz visu rīcībpolitikas izstrādē un ieviešanā iesaistīto pušu administratīvās kapacitātes stiprināšanu, lai nodrošinātu aktīvu visu interešu grupu līdzdalību un pārstāvniecību politikas procesā un uzlabotu pieņemto politikas lēmumu kvalitāti.

Paredzēts uzlabot gan valsts pārvaldes un pašvaldību administratīvo kapacitāti, gan sociālo partneru un nevalstisko organizāciju spēju kvalitatīvi un pilnā apjomā iesaistīties tautsaimniecībai svarīgu jautājumu risināšanā starptautiskā, nacionālā un reģionālā līmenī.

Valsts kanceleja aicina priekšlikumus par darbības programmas “Cilvēkresursi un nodarbinātība” papildinājuma pasākumiem sūtīt elektroniski, pa pastu vai izteikt mutiski Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departamentā līdz šā gada 30.novembrim.

Dokumenti atrodami Valsts kancelejas mājaslapā http://www.mk.gov.lv, kā arī ES struktūrfondu mājaslapā http://www.esfondi.lv/page.php?id=546 .

Kontakti saziņai: Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departamenta vadītāja vietniece Sanita Vasiļjeva – tālrunis: 7082914, e-pasts: Sanita.Vasiljeva@mk.gov.lv; konsultante Zane Fridrihsberga – tālrunis: 7082913, e-pasts: Zane.Fridrihsberga@mk.gov.lv .

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!