• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Rīgas sadarbību ar Sanktpēterburgu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2006., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/147016

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Maķedonijas vēstnieka iepazīšanās vizītēm

Vēl šajā numurā

02.11.2006., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Rīgas sadarbību ar Sanktpēterburgu

 

Latvijas un Rīgas sadarbība ar Sanktpēterburgu veiksmīgi attīstās biznesā, tūrismā un kultūrā, trešdien, 1.novembrī, tiekoties atzina Latvijas ģenerālkonsule Sanktpēterburgā Iveta Sers un Sanktpēterburgas gubernatore Valentīna Matvijenko. Amatpersonas bija vienisprātis, ka sadarbība jāturpina un tā būs izdevīga abām valstīm.

Tiekoties pārrunāta arī Latvijas biznesa ietekme un iespējas Sanktpēterburgā, uzņēmējdarbības vide un Latvijas uzņēmēju intereses. Ģenerālkonsule un gubernatore pozitīvi novērtēja Latvijas uzņēmēju darbību Sanktpēterburgā un atzina, ka Rīga un Sanktpēterburga plaši īsteno biznesa, izglītības, kultūras un tūrisma projektus. Iveta Sers apmeklēja Sanktpēterburgas gubernatori iepazīšanās vizītē. Tikšanās laikā Latvijas ģenerālkonsule Sanktpēterburgas gubernatorei pasniedza īpašu dāvanu, ko sagatavojusi “Stendera ziepju fabrika”, kas kopš 2004.gada darbojas Sanktpēterburgā.

Valentīna Matvijenko beigusi Ļeņingradas Ķīmijas un farmācijas institūtu, bijusi Krievijas vēstniece Maltas Republikā un Grieķijā, Krievijas Federācijas prezidenta pārstāve Ziemeļrietumu federālajā apgabalā un kopš 2003.gada pilda Sanktpēterburgas gubernatores pienākumus.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!