• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstneša" tieslietu stipendiāti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.1999., Nr. 424/427 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14702

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente - Latvijas sabiedrībai vakar, 16. decembrī - apmeklējot Tukuma rajonu

Vēl šajā numurā

17.12.1999., Nr. 424/427

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstneša" tieslietu stipendiāti

Mūsu jaunie tieslietu speciālisti, saņemot atzinību vakar, 16. decembrī

J.JPG (24590 BYTES) "Latvijas Vēstneša" stipendiāti Kristaps Hahelis, Inga Knēgere, Dace Ščadro un Juridiskās fakultātes Studiju programmas direktors Dr. habil.iur. prof. Kalvis Torgāns Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

"Tiesības ir krietnuma un taisnīguma māksla" — tā rakstīts uz dokumenta, kas apliecina, ka tā saņēmējs ir kļuvis par laikraksta "Latvijas Vēstnesis" kārtējo stipendiātu. Vakar Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes dekanātā 2.kursa studentei Dacei Ščadro, 3.kursa studentam Kristapam Hahelim un 4.kursa studentei Ingai Knēgerei par plašām un vispusīgām studijās gūtām zināšanām šādu balvu kopā ar oficiālā laikraksta izdotajām grāmatām pasniedza "Latvijas Vēstneša" rīkotājdirektors Andris Sproģis un Juridiskās fakultātes Studiju programmas direktors Dr.habil.iur. prof. Kalvis Torgāns. Ka šādas no uzņēmuma peļņas līdzekļiem ņemtas stipendijas veicina regulāru tiesību popularizēšanu "Latvijas Vēstneša" slejās, pēc priecīgā mirkļa ar gandarījumu atzina notikuma dalībnieki.

"Latvijas Vēstneša" stipendijas jau ir tradicionālas — ik gadu pirms Lieldienām un Ziemassvētkiem tās saņem Latvijas Universitātes Juridiskās un Filoloģijas fakultātes studenti.

"LV" informācija

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!