• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par NATO Rīgas samita brīvprātīgo apmācību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.2006., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/147429

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts budžeta izpildi 2006.gada oktobrī

Vēl šajā numurā

08.11.2006., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par NATO Rīgas samita brīvprātīgo apmācību

 

NATO samita organizācijas birojs ir apzinājis lielāko daļu no 600 brīvprātīgajiem, kas palīdzēs NATO samita organizatoriem pēdējās nedēļās pirms samita un tā laikā nodrošināt svarīgā pasākuma veiksmīgu norisi.

NATO samita organizēšanas birojs izsaka lielu pateicību Latvijas iedzīvotājiem par lielo atsaucību un vēlmi palīdzēt NATO samita rīkošanā. Gandarījumu sniedza brīvprātīgo kandidātu labās angļu valodas zināšanas un komunikācijas prasmes, kā arī spēja ātri un reizēm pat oriģināli rast izeju no dažādām situācijām, kas varētu atgadīties NATO samita laikā. Kaut lielākā daļa pretendentu bija ļoti zinīgi un noskaņoti šim darbam, lielā interesentu skaita dēļ visiem šoreiz neizdosies darboties samita ietvaros. Tāpēc samita organizatori aicina visus arī turpmāk izrādīt iniciatīvu un izmantot līdzīgas iespējas. Jau šonedēļ brīvprātīgajiem sāksies pirmās mācības, lai viņi varētu iepazīties ar NATO samita norisi un saviem darba uzdevumiem un būtu gatavi pilnvērtīgi pildīt darba pienākumus un pārstāvēt Latviju. Apmācības pārsvarā notiks atbilstoši katrai no piecām darba jomām: preses centrā, nevalstisko organizāciju pasākumu jomā, kultūras pasākumu jomā, transporta un loģistikas jomā, informācijas tehnoloģiju jomā, kā arī organizatoriski tehnisko jautājumu sfērā.

Pavisam uz NATO samita biroja aicinājumu pieteikties darbam par NATO samita brīvprātīgo atsaucās 2361 Latvijas iedzīvotājs. Konkurence izvērtās sīva, jo uz vienu brīvprātīgā vietu kandidēja četri cilvēki. Pirmie NATO samita brīvprātīgie savu darbu sāks jau 13. novembrī un palīdzēs organizatoriem līdz pat 30.novembrim.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!