• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par fotokonkursu - pasaulei un NATO samita viesiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.2006., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/147431

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par izglītības iestāžu brīvdienām NATO samita laikā

Vēl šajā numurā

08.11.2006., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par fotokonkursu – pasaulei un NATO samita viesiem

 

Ar devīzi “Pasaule mūs redz. Parādi labāko!” pirmdien, 6.novembrī, portālā “Delfi” sākās fotokonkurss, kura ietvaros tiks apkopoti Latvijas dzīves fotomirkļi, lai parādītu pasaulei un NATO samita viesiem labāko par Latviju, kā to saskata paši Latvijas cilvēki.

Divās nedēļās – no 6. līdz 20.novembrim – ikvienam ir iespēja ar savu telefona fotokameru vai fotoaparātu ķert un apstādināt īpašus fotomirkļus no dzīves Latvijā, pievienot datumu, norises vietu un laiku, savu vēstījumu un nosūtīt “Delfu” redakcijai. Ierodoties Rīgā, katrs no 5000 NATO samita viesiem iegūs savus iespaidus par Rīgu, Latviju un Latvijas cilvēkiem. Šī būs iespēja kopīgi parādīt viesiem un pasaulei mazliet vairāk par “tikšanos” ar Rīgas jūras līci lidmašīnas iluminatorā, informāciju no sarunām un konferencēm, sajūtām no mielastiem un iespaidiem no pilsētas ielām un suvenīriem.

No iesūtītajām fotogrāfijām “Delfi” un NATO samita organizācijas birojs veidos Latvijas dzīves fotoalbumu, un labākie no fotomirkļiem saņems arī balvas. Pēc žūrijas vērtējuma trīs labākie fotomirkļi balvās saņems klēpjdatoru, digitālo fotoaparātu un biznesa klases mobilo tālruni, ko piešķirs NATO Rīgas samita atbalsta komitejas lielākais atbalstītājs “Parex banka”. Žūrija sadalīs arī piecpadsmit veicināšanas balvas – NATO Rīgas samita suvenīrus, ko dāvinās samita organizatori. Savukārt populārākajam fotomirklim tiks NATO samita organizatoru “Tautas balss” balva, bet “Delfu” redakcijas mīļākajam fotomirklim būs portāla speciālbalva.

Divas dienas, 28. un 29.novembrī, visas pasaules skatieni būs pievērsti Latvijai, kad Rīgā norisināsies NATO valstu un valdību vadītāju tikšanās. Pasaule mūs redz. Parādi labāko!

NATO samita preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!