• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot apsveikumus pēc apstiprināšanas Ministru prezidenta amatā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2006., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/147692

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Telefonsarunā ar Lietuvas un Igaunijas premjerministriem

Vēl šajā numurā

10.11.2006., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot apsveikumus pēc apstiprināšanas Ministru prezidenta amatā

Aigars Kalvītis jau saņēmis ASV prezidenta Džordža Buša (George W. Bush), Dānijas premjerministra Andersa Foga Rasmusena (Anders Fogh Rasmussen) un Turcijas premjerministra Redžepa Tajipa Erdogana (Recep Tayyip Erdogan) apsveikumus saistībā ar atkārtotu apstiprināšanu Ministru prezidenta amatā.

ASV prezidents Dž.Bušs līdz ar apsveikumiem A.Kalvītim izteicis cerību par līdzšinējās sadarbības turpināšanu, nodrošinot drošāku, demokrātiskāku un pārtikušu pasauli. Prezidents norādījis, ka ASV augstu novērtē ciešo sadarbību ar Latviju un tās ieguldījumu miera misijās Afganistānā, Balkānu reģionā un Irākā. Dž.Bušs atzinis, ka ar Ministru prezidentu veidojušās konstruktīvas attiecības, un paudis cerību to sagaidīt arī turpmāk.

Arī ASV vēstniece Latvijā Ketrīna Toda Beilija (Catherina Todd Bailey) apsveikusi A.Kalvīti un apliecinājusi savu atzinību par ievēlēšanu amatā.

Savukārt Dānijas premjerministrs A.F.Rasmusens līdz ar apsveikumiem norādījis, ka Eiropa ir lielu izaicinājumu priekšā un ciešai starptautiskai sadarbībai ir izšķiroša nozīme, lai stātos tiem pretī. Premjerministrs izteicis pārliecību, ka abu valstu attiecības ir stipras un ar panākumiem turpināsies jaunās valdības laikā.

Turcijas premjerministrs R.T.Erdogans paudis pārliecību, ka Turcijas un Latvijas divpusējās attiecības un sadarbība starptautisko organizāciju ietvaros, īpaši NATO un Eiropas Savienībā, arī turpmāk attīstīsies un tiks stiprinātas. Premjerministrs A.Kalvītim izteicis laba vēlējumus un novēlējis veiksmi, strādājot valsts labā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!