• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par satiksmes un kustības izmaiņām NATO samita dienās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.11.2006., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/147970

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējot Moldovas Republikas, Urugvajas Austrumu Republikas un Bulgārijas Republikas jaunos vēstniekus

Vēl šajā numurā

15.11.2006., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par satiksmes un kustības izmaiņām NATO samita dienās

 

Piekļūšana Vecrīgai NATO samita dienās

Vecrīga iedzīvotājiem netiks slēgta, bet ir gaidāmi īslaicīgi ierobežojumi ap atsevišķiem objektiem. Gājējiem būs pieejama lielākā daļa Vecrīgas. Strādās arī Līvu laukuma suvenīru tirdzniecības vietas.

Gājēji Vecrīgā netraucēti varēs piekļūt no 13.janvāra ielas, 11.novembra krastmalas un Valdemāra ielas.

Iedzīvotājiem, kas šajās dienās izsauks taksometru Vecrīgas teritorijā, jāņem vērā, ka tie savus pasažierus varēs uzņemt 13.janvāra ielā vai 11.novembra krastmalas un Mārstaļu ielas krustojumā.

 

Papildu informācija par nokļūšanu līdz lidostai 28.novembrī

Pasažieriem, kuriem izlidošana plānota ar agrajiem rīta reisiem, 28.novembrī būs iespēja ar privāto transportu un taksometru piebraukt pie starptautiskās lidostas “Rīga” termināļa. Šo iespēju varēs izmantot līdz plkst.7.30. Pēc plkst.7.30 visiem transporta līdzekļiem būs jāpamet lidostas teritorija.

 

Pasažieru ostas darbība NATO samita dienās

28. un 29.novembrī Pasažieru osta strādās bez izmaiņām pasažieru prāmju maršrutos. Arī Tirdzniecības osta strādās parastajā režīmā, bet būs ierobežotas darbības ar bīstamajām kravām.

Laikā no 28. līdz 29.novembrim terminālī tiks veikti paaugstināti drošības pasākumi, tādēļ visiem prāmja pasažieriem jāierodas ostā vismaz divas stundas pirms prāmja atiešanas laika. Pasažieriem jābūt līdzi pasei un prāmja biļetei vai to izdrukām.

Piebraukšana pie Pasažieru ostas tiks organizēta no Ganību dambja un Lugažu ielas puses.

Iesakām izbraukšanu no mājām plānot laikus, jo pasažieriem, kas dzīvo Pārdaugavā (Imantā, Bolderājā, Zolitūdē), būs jāizvēlas apvedceļš caur Mārupi, tālāk caur Sarkandaugavu. Savukārt pasažieriem, kas dzīvo Daugavas labajā krastā (piemēram, Ķengaragā), piebraukšana pie Pasažieru ostas būs no Sarkandaugavas puses.

Plānots, ka Rīgas domes izpilddirektora rīkojums par satiksmes ierobežojumiem NATO samita laikā masu medijos tiks publicēts 20.novembrī.

Prāmja pasažieri varēs atstāt savu personīgo autotransportu Pasažieru ostas termināļa stāvvietās.

 

Vispārējās transporta kustības izmaiņas Rīgā

Pašlaik ar Rīgas domi tiek saskaņotas transporta kustības izmaiņas NATO samita norises laikā. Kustības izmaiņas tiek plānotas no 26.novembra līdz 29.novembra vakaram.

Noteiktajās drošības zonās transporta kustība būs aizliegta, izņemot delegāciju transportu. Blakām esošajās ielās ap drošības zonām būs aizliegts autotransportam apstāties un stāvēt.

Autotransporta stāvēšanas aizliegums skars ne tikai Rīgas centru un Olimpiskā centra apkārtni, bet arī Pārdaugavu – Kalnciema ielu, Jūrmalas ceļa posmu no Kalnciema ielas pagrieziena līdz Jūrmalai. Autotransporta stāvēšanas aizliegums skars arī Jūrmalas pilsētu.

Detalizētāka informācija tiks publicēta masu medijos pēc Rīgas domes rīkojuma izdošanas.

Lūdzam iedzīvotājus sekot informācijai masu medijos! Informācija tiks publicēta pēc Valsts svētkiem.

 

Par policijas darbu Latvijas reģionos

NATO samita norises laikā Valsts policija un Pašvaldības policija visā valstī strādās pastiprinātā darba režīmā.

Daļa Valsts policijas darbinieku no Latvijas novadiem savus pienākumus veiks Rīgā, un uz vietas palikušajiem pieaugs darba apjoms un slodze.

NATO samita laikā novados atbalstu policijai sniegs Zemessardze. Zemessardze tiks iesaistīta sabiedriskās kārtības nodrošināšanā.

Novados policija gan nodrošinās sabiedrisko kārtību, gan izbraukumus uz notikumu vietām, gan arī turpinās veikt izmeklēšanas darbības.

Ja kāds domā, ka visa policija atradīsies Rīgā, un gatavojas veikt kādus nedarbus, tad smagi kļūdās!

NATO samita preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!