• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 9. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2006., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148029

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kopsavilkumā

Vēl šajā numurā

16.11.2006., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 9. novembra sēdē

 

1. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka par politisko organizāciju (partiju) apvienības “Saskaņas centrs” frakcijas priekšsēdētāja vietniekiem ievēlēti deputāti V.Agešins un A.Golubovs.

2. Apstiprināja komandējumu Saeimas specializētajam atašejam Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā G.Ostrovskim uz Strasbūru (Francija) no 2006.gada 13.novembra līdz 16.novembrim.

3. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja I.Emša un priekšsēdētāja biedra M.Segliņa komandējumu uz Montekarlo (Monako) no 2006.gada 31.oktobra līdz 5.novembrim.

4. Nolēma nodot Pagaidu mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai deputāta R.Vējoņa iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz ministra amata pildīšanas laiku.

5. Nolēma nodot Pagaidu mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai deputāta M.Rozes iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz ministra amata pildīšanas laiku.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!