• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par parlamentārajiem sekretāriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2006., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148058

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sabiedrības līdzdalību sabiedriskajā apspriešanā

Vēl šajā numurā

16.11.2006., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par parlamentārajiem sekretāriem

 

Ministru prezidents Aigars Kalvītis otrdien, 14.novembrī, parakstījis sešus rīkojumus par parlamentāro sekretāru iecelšanu.

Saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 12.pantu, kā arī ievērojot aizsardzības ministra Ata Slaktera ieteikumu, Juris Dalbiņš iecelts par Aizsardzības ministrijas parlamentāro sekretāru.

Ievērojot bērnu un ģimenes lietu ministra Ainara Baštika ieteikumu, par Bērnu un ģimenes lietu ministrijas parlamentāro sekretāru iecelts Pēteris Simsons.

Ievērojot finanšu ministra Oskara Spurdziņa ieteikumu, par Finanšu ministrijas parlamentāro sekretāri iecelta Elita Šņepste.

Ievērojot izglītības un zinātnes ministres Baibas Rivžas ieteikumu, par Izglītības un zinātnes ministrijas parlamentāro sekretāri iecelta Tatjana Koķe.

Ievērojot kultūras ministres Helēnas Demakovas ieteikumu, par Kultūras ministrijas parlamentāro sekretāru iecelts Andrejs Radzevičs.

Ievērojot satiksmes ministra Aināra Šlesera ieteikumu, par Satiksmes ministrijas parlamentāro sekretāru iecelts Vitālijs Aizbalts.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!