• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.2006., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148524

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

23.11.2006., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

SABIEDRISKO PAKALPOJUMU REGULĒŠANAS KOMISIJA

Paziņojums

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija paziņo, ka tās mājas lapā: www.sprk.gov.lv ir ievietoti šādi konsultāciju dokumenti:

1) Par ziņojumu par tirgus analīzi Eiropas Komisijas 2003. gada 11. februāra Rekomendācijā par konkrētajiem preču un pakalpojumu tirgiem elektronisko sakaru nozarē, kuros var būt nepieciešama ex ante (apsteidzoša) regulēšana, saskaņā ar Direktīvu 2002/21/EK (2003/311/EK), minētie tirgi:

• Nr.1: piekļuves publiskajam telefonu tīklam fiksētā vietā nodrošināšana fiziskām personām,

• Nr.2: piekļuves publiskajam telefonu tīklam fiksētā vietā nodrošināšana juridiskām personām,

• Nr.3: fiziskām personām publiski pieejami vietējie vai iekšzemes telefonsakaru pakalpojumi, kas nodrošināti fiksētā vietā,

• Nr.4: fiziskām personām publiski pieejami starptautiskie telefonsakaru pakalpojumi, kas nodrošināti fiksētā vietā,

• Nr.5: juridiskām personām publiski pieejami vietējie vai iekšzemes telefonsakaru pakalpojumi, kas nodrošināti fiksētā vietā,

• Nr.6: juridiskām personām publiski pieejami starptautiskie telefonsakaru pakalpojumi, kas nodrošināti fiksētā vietā;

2) Par ziņojumu par tirgus analīzi Eiropas Komisijas 2003. gada 11. februāra Rekomendācijā par konkrētajiem preču un pakalpojumu tirgiem elektronisko sakaru nozarē, kuros var būt nepieciešama ex ante (apsteidzoša) regulēšana, saskaņā ar Direktīvu 2002/21/EK (2003/311/EK), minētais tirgus Nr.7: nomāto līniju minimālā kopa;

3) Par ziņojumu par tirgus analīzi Eiropas Komisijas 2003. gada 11. februāra Rekomendācijā par konkrētajiem preču un pakalpojumu tirgiem elektronisko sakaru nozarē, kuros var būt nepieciešama ex ante (apsteidzoša) regulēšana, saskaņā ar Direktīvu 2002/21/EK (2003/311/EK), minētie tirgi:

• Nr.13: nomāto līniju gala posmu vairumtirdzniecība,

• Nr.14: nomāto līniju maģistrālo posmu vairumtirdzniecība.

Komentārus un priekšlikumus par Konsultāciju dokumentu lūdzam iesūtīt Komisijai pa pastu un uz elektroniskā pasta adresi: sprk@sprk.gov.lv 30 dienu laikā no paziņojuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.


Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Gulbenes rajona padome paziņo, ka Gulbenes rajona padome 2006.gada 25.oktobrī pieņēma saistošos noteikumus nr.4 “Par grozījumiem Gulbenes rajona padomes 2005.gada 29.decembra sēdes saistošajos noteikumos nr.5 “Par Gulbenes rajona budžetu 2006.gadam”. Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties Gulbenes rajona padomes ēkā Gulbenē, Ābeļu ielā 2, 31.kabinetā.


Paziņojums par 2007.–2013.gada ES fondu plānošanas dokumentu projektu

Vides pārskatu projektu sabiedriskās apspriešanas sanāksmes organizēšanu

Atsaucoties uz 2006.gada 31.oktobra laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” publikāciju “Paziņojums par 2007.-2013.gada ES fondu plānošanas dokumentu projektu Vides pārskata projekta sabiedrisko apspriešanu”, LR Finanšu ministrija (FM) informē par tālāko.

Stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma Vides pārskatu projektu sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 2006.gada 6.decembrī pulksten 14 FM 202.telpā.

Vides pārskatu projekti ir sagatavoti gan par Valsts stratēģisko ietvardokumentu (VSID), gan par katru no trim Darbības programmām (DP).

Sākotnējās izvērtēšanas ziņojumus un Vides pārskatu projektus par VSID un DP lūdzu skatīt FM administrētās mājas lapas www.esfondi.lv sadaļā “2007.–2013.gads”: http://www.esfondi.lv/page.php?id=498

VSID un DP projektus lūdzu skatīt: http://www.esfondi.lv/page.php?id=478 un http://www.esfondi.lv/page.php?id=479

Priekšlikumi un ierosinājumi par Vides pārskatu iesniedzami rakstveidā līdz 14.12.2006., nosūtot pa pastu, adrese: Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919. Ja iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, ir jāuzrāda sūtītāja adrese. Iebildumi un priekšlikumi, kas tiks iesniegti pēc minētā termiņa, kā arī anonīmi iesniegumi, netiks ņemti vērā.

Ja Jums uz sabiedriskās apspriešanas sanāksmi nepieciešama caurlaide iekļūšanai FM, lūdzu, atsūtiet vārdu un uzvārdu līdz 2006.gada 4.decembrim FM ES fondu departamenta Stratēģiskās plānošanas nodaļas vecākajam referentam Eduardam Puriņam, e-pasta adrese: Eduards.Purins@fm.gov.lv.


Paziņojums

Zemes īpašums Rīgā, Audupes ielā b/n, ar kadastra nr.0100 120 1289 viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas jāatbrīvo no dārza inventāra, pretējā gadījumā tā tiks uzskatīta par bezsaimnieka mantu. Zemes īpašnieks Valdis Blome

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!