• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas pārstāvju dalību NATO labdarības pasākumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.2006., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148556

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Latvijas Zinātņu akadēmijas un universitāšu vadītājiem

Vēl šajā numurā

23.11.2006., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas pārstāvju dalību NATO labdarības pasākumos

 

18. un 19.novembrī Latvija jau trešo reizi piedalījās starptautiskajā NATO labdarības pasākumā, kas notika NATO galvenajā ēkā Briselē.

Labdarības pasākuma laikā katra dalībvalsts prezentēja un tirgoja savai valstij raksturīgās preces un izstrādājumus. Tā ir jau sena NATO dalībvalstu tradīcija, kas reizē iezīmē NATO ne tikai kā militāru un politisku organizāciju, bet arī kā labdarības un valstu saliedētības sniedzēju. Visi labdarības pasākumā gūtie ienākumi tiek veltīti labdarības mērķim – gan starptautiskiem, gan NATO galvenās mītnes uzņēmējas valsts Beļģijas iesniegtajiem projektiem. Šogad daļu ziedojumu summas saņems arī Latvijas ģimenes un bērnu palīdzības iestādes, lai palīdzētu no vardarbības cietušajiem bērniem.

No Latvijas puses labdarības pasākuma dalībnieki bija Latvijas NBS militārās pārstāvniecības karavīri un viņu ģimeņu locekļi, Latvijas militārā pārstāvja NATO brigādes ģenerāļa Raimonda Graubes sievas Baibas Graubes vadībā. Palīdzību pasākuma organizēšanā sniedza Ārlietu un Aizsardzības ministriju pārstāvniecības NATO darbinieki. Galvenie ziedotāji šim labdarības pasākumam bija SIA “Zaksi”, kas nodrošināja ar savu produkciju – pēc sentēvu receptēm darinātu “Užavas” alu, un Vecrīgas viesnīca “Ainavas”, kas piedāvāja dzīvošanu savā viesnīcā labdarības loterijas balvas ieguvējiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!