• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par NATO sanāksmei veltītu lielkoncertu Latvijas Nacionālajā operā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.11.2006., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148658

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas 9.Saeimas deputāti darba izkārtojumā no 2006.gada 23.novembra

Vēl šajā numurā

24.11.2006., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par NATO sanāksmei veltītu lielkoncertu Latvijas Nacionālajā operā

 

002.JPG (11434 bytes)NATO galotņu sanāksmes pirmajā dienā, 28.novembrī, Latvijas Nacionālajā operā notiks Valsts prezidentes rīkotais svinīgais koncerts par godu NATO valstu un valdību vadītāju sanāksmei Rīgā.

Svinīgajā koncertā ar nosaukumu “Atgriešanās” tiks atskaņoti visdažādāko laikmetu skaņdarbi pasaulē atzītu mākslinieku izpildījumā. Koncertā būs septiņas daļas, un caur stāstu par ūdens lāses ceļu uz jūru simboliski tiks vēstīts par mūsu tautas pastāvēšanu iepriekšējā gadu tūkstotī un jaunās paaudzes ieguldījumu šī ceļa turpināšanā jaunajā gadsimtā. Koncerta pamatdoma balstīta Raiņa formulētajā pārliecībā “Pastāvēs, kas pārvērtīsies!”

Ar mūzikas un dejas starpniecību visai pasaulei Latvijas tautas un pasaules kultūras vērtības viesiem atspoguļos pianists Vestards Šimkus, kamerorķestris “Kremerata Baltika”, jauniešu koris “Kamēr...”, Valsts akadēmiskais koris “Latvija” (diriģents Māris Sirmais), Gidons Krēmers, Miša Maiskis, Kristīne Opolais, ansamblis “Altera veritas”, Latvijas Nacionālās operas balets un Liepājas simfoniskais orķestris diriģenta Normunda Šnē vadībā.

Visiem Latvijas iedzīvotājiem 28.novembra vakarā būs iespēja noskatīties koncerta tiešraidi Latvijas Televīzijas 1.kanālā, kā arī klausīties Latvijas Radio 1. un 3.programmā. NATO samita preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!