• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nākamnedēļ, 28. - 29.novembrī, Rīgā notiek NATO samits. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.11.2006., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148664

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par nacionālo preses izdevumu iznākšanu samita sakarā

Vēl šajā numurā

24.11.2006., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nākamnedēļ, 28. – 29.novembrī, Rīgā notiek NATO samits

 

SAMIIC.JPG (19798 bytes)
Vakar, 23.novembrī, Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga un NATO valstu un valdību vadītāju sanāksmes organizācijas biroja vadītājs, Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Edgars Rinkevičs, atklājot NATO samita preses centru Hanzas vidusskolā
Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ceturtdien, 23.novembrī, Rīgas Hanzas vidusskolā atklāja Rīgas NATO galotņu sanāksmes plašsaziņas līdzekļu akreditācijas centru, uzsverot, ka NATO sanāksme Rīgā tiks ierakstīta vēsturē ar alianses Rīgas deklarāciju un sanāksmei līdztekus notiekošajām akadēmiskajām un nevalstiskajām konferencēm.

V.Vīķe-Freiberga izteica gandarījumu par masu mediju lielo interesi atspoguļot Rīgas NATO sanāksmi un novēlēja Latvijas masu mediju pārstāvjiem iepazīties arī ar ārvalstu kolēģu darbību sanāksmes saspringtajā darba laikā. Galotņu sanāksmei akreditējušies ap 1700 žurnālistu.

Uzrunājot žurnālistus pēc Olimpiskā centra apskates, kas sagatavots sanāksmes dalībnieku uzņemšanai, prezidente sacīja, ka ir vērts pāris dienu samierināties ar neērtībām savas valsts tālākās drošības labā, jo alianse garantē, ka Latvijā nekad vairs vardarbīgi neienāks svešu režīmu karaspēki.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!