• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Vācijas kancleri, Lietuvas prezidentu un Igaunijas premjerministru 2006. gada 29.novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.11.2006., Nr. 191 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148827

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzrunājot ārvalstīs dienošo militāro personālu Olimpiskajā centrā 2006. gada 29. novembrī

Vēl šajā numurā

30.11.2006., Nr. 191

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Vācijas kancleri, Lietuvas prezidentu un Igaunijas premjerministru 2006. gada 29.novembrī

 

NATO galotņu sanāksmes ietvaros trešdien, 29.novembrī, Rīgā notika triju Baltijas valstu un Vācijas pārstāvju tikšanās, tajā piedaloties Latvijas prezidentei Vairai Vīķei-Freibergai, Lietuvas prezidentam Valdam Adamkum, Igaunijas premjerministram Andrusam Ansipam un Vācijas kanclerei Angelai Merkelei.

Sarunā tika uzsvērts, cik būtiska ir sadarbība starp Baltijas valstīm un Vāciju visdažādākajās jomās – no politiskās sfēras līdz ekonomiskajai sadarbībai, akadēmiskajiem kontaktiem, kopējiem kultūras un zinātnes projektiem. Vācijas kanclere dalījās iespaidos par NATO galotņu sanāksmi, uzsverot tās sekmīgos rezultātus un paužot sajūsmu par kultūras programmu, kas otrdien tika piedāvāta NATO valstu un valdību vadītājiem Nacionālajā operā. Ārpus NATO dienaskārtības jautājumiem tika pārrunāti arī kopējie Eiropas Savienības nākotnes temati, vislielāko uzmanību pievēršot nepieciešamībai vienot Eiropas Savienības turpmākos centienus ilglaicīgas enerģētikas politikas veidošanā, kas būtu balstīta uz kopējām ES interesēm, nevis atsevišķu valstu nostāju.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!