• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Polijas aizsardzības ministru 29.novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2006., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/148931

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2006.gada 23.novembra sanāksmē

Vēl šajā numurā

01.12.2006., Nr. 192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Polijas aizsardzības ministru 29.novembrī

 

Trešdien, 29.novembrī, NATO valstu un valdību vadītāju sanāksmes ietvaros aizsardzības ministrs Atis Slakteris tikās ar Polijas aizsardzības ministru Radoslavu Sikorski (Radoslaw Sikorsky).

Tikšanās laikā pārrunātas abu valstu divpusējās attiecības aizsardzības jomā. Ministri pārrunāja arī abu valstu bruņoto spēku sadarbību starptautiskajā operācijā Irākā, kā arī Eiropas Savienības kaujas grupas veidošanas aktualitātes. A.Slakteris norādīja, ka Irākā gūtā pieredze noderēs Latvijas un Polijas karavīriem, veidojot Eiropas Savienības militārās vienības. “Kā viena reģiona valstis mēs ļoti cieši strādājam kopā NATO ietvaros drošības stiprināšanai pasaulē, tāpēc uzskatu, ka sekmīgā sadarbība ir jāturpina,” tikšanās laikā teica Latvijas aizsardzības ministrs.

Ministrs arī pateicās Polijas kolēģim par Polijas atbalstu Baltijas valstu gaisa telpas patrulēšanas operācijā, ko Polijas Gaisa spēki veica no 2006.gada 1.janvāra līdz 30.martam.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!