• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par parlamentārās sadarbības grupām Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.2006., Nr. 193 https://www.vestnesis.lv/ta/id/149101

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Satversmes tiesas tiesneša amata kandidātu

Vēl šajā numurā

05.12.2006., Nr. 193

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par parlamentārās sadarbības grupām Saeimā

 

Ceturtdien, 30.novembrī, Saeimā izveidotas sešas deputātu grupas sadarbības veicināšanai ar Šveices, Horvātijas, Itālijas, Bulgārijas, Taivānas un Kubas parlamentiem.

1. Deputātu grupa sadarbībai ar Šveices parlamentu. Par tās priekšsēdētāju ievēlēta Ingrīda Circene (JL), par vietnieku Sergejs Dolgopolovs (SC).

2. Deputātu grupa sadarbībai ar Horvātijas parlamentu. Par tās priekšsēdētāju ievēlēts Leopolds Ozoliņš (ZZS), par vietnieci Sarmīte Ķikuste (JL).

3. Deputātu grupa sadarbībai ar Itālijas parlamentu. Par tās priekšsēdētāju ievēlēta Ingrīda Circene, par vietnieku Ivans Klementjevs (SC).

4. Deputātu grupa sadarbībai ar Bulgārijas parlamentu. Par tās priekšsēdētāju ievēlēts Nikolajs Kabanovs (PCTVL), par vietnieku Vents Armands Krauklis (TP).

5. Deputātu grupa sadarbībai ar Taivanas parlamentu. Par tās priekšsēdētāju ievēlēta Ingrīda Circene (JL), par vietnieci – Silva Bendrāte (JL).

6. Deputātu grupa sadarbībai ar Kubas parlamentu. Par tās priekšsēdētāju ievēlēts Valērijs Agešins (SC), par vietnieku Vjačeslavs Stepaņenko (LPP/LC).

8. Saeimā parlamentārai sadarbībai ar citām valstīm bija izveidota 61 grupa. 7.Saeimā darbojās 44 šādas grupas, 6.Saeimā 37, bet 5.Saeimā 9.

Saeimas Kārtības rullis nosaka, ka ne mazāk kā trīs deputāti var izveidot deputātu grupu sadarbības veicināšanai ar citu valstu parlamentiem.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!