• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2006., Nr. 194 https://www.vestnesis.lv/ta/id/149217

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

06.12.2006., Nr. 194

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par nodokļu parādu dzēšanu

Pamatojoties uz likuma “Par nodokļiem un nodevām” 25.panta 4.daļu, Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvalde informē, ka saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 25.panta 1.daļas 1. un 3. punktu, 3.daļu un 5.daļas 2.punktu un 26.panta 1.daļu, 8.daļu un 9.daļas 4.punktu, Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvalde 2006.gada 16.novembrī dzēsa iedzīvotāju ienākuma nodokļa un nekustamā īpašuma nodokļa parādus, kā arī ar tiem saistīto nokavējuma naudu un pamatparāda palielinājuma naudu šādiem uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām):

Nr. p.k.

Reģistrācijas nr.

Nosaukums

1.

90000085002

SO “LATVIJAS ZIVSAIMNIECĪBAS DARBINIEKU ARODBIEDRĪBA”

2.

90000099500

SO “LATVIJAS MIERA KUSTĪBA”

3.

000354871

SIA “EKSTRA KOKS”

4.

000338129

SIA “BROKMANS”

5.

000351908

SIA “BŪVMONTĀŽGRUPA BMG”

6.

000313408

SIA “VIVAX TRADING”

7.

000348331

SIA “KRIS UN VALS”

8.

000361944

SIA “RONIN”

9.

000327550

SIA”EMIRA-SERVISS”

10.

000356071

SIA “BULTA APSARDZE”

11.

000360039

SIA “VINNINGS”

12.

000351945

SIA “BDMI”

13.

000330160

SIA “KRONUS&KO”

14.

000355941

SIA “BŪVUZŅĒMUMS “KONTINENTS A””

15.

000321337

SIA “ALEKS-VU”

16.

410301450

SIA “LĪGATNES IEPAKOJUMI”

Pārvaldes priekšnieks I. Ziedonis

VALDES SĒDES PROTOKOLS Nr.18

2006.gada 26.oktobrī

Sēde izziņota: 2006.gada 24.oktobrī

Sēde notiek: Rīgā, Kleistu ielā 29

Sēde sākas: plkst. 11.00

SĒDĒ PIEDALĀS:

Valdes locekļi

Leons Bemhens, valdes priekšsēdētājs

Igors Žagars

Tamāra Dāvidsone

Igors Volkinšteins

Imants Rezebergs

Egils Dīriņš

Uzaicinātie:

Juridiskā direktore E.Epalte-Drulle

SĒDI VADA: valdes priekšsēdētājs L.Bemhens

SĒDI PROTOKOLĒ: juridiskās direktores palīdze G.Briede

DARBA KĀRTĪBA:

9. Par nolikuma “Par Rīgas pašvaldības SIA “Rīgas satiksme” apbalvojuma “Goda zīme” dibināšanas un piešķiršanas kārtību” apstiprināšanu.

Valde nolemj:

1. Nodibināt apbalvojumu “RP SIA “Rīgas satiksme” Goda zīme”.

2. Apstiprināt nolikumu “Par Rīgas pašvaldības SIA “Rīgas satiksme” apbalvojuma “Goda zīme” dibināšanas un piešķiršanas kārtību”.

Valdes sēde slēgta plkst. 13.30

Sēdi vadīja L.Bemhens

Sēdi protokolēja G. Briede

Valdes priekšsēdētājs L.Bemhens

Valdes locekļi: Igors Žagars, Igors Volkinšteins, Tamāra Dāvidsone, Egils Dīriņš, Imants Rezebergs

IZRAKSTS PAREIZS: RP SIA “Rīgas satiksme” Lietvedības sekretāre A.Daukste

Rīgā 2006.gada 31.novembrī

APSTIPRINĀTS ar Rīgas pašvaldības SIA “Rīgas satiksme” valdes

2006.gada 26. oktobra lēmumu (prot. Nr.18)


NOLIKUMS PAR RĪGAS PAŠVALDĪBAS SIA “RĪGAS SATIKSME”

APBALVOJUMA “GODA ZĪME” DIBINĀŠANAS UN PIEŠĶIRŠANAS KĀRTĪBU

1. VISPĀRĪGIE NOTEIKUMI

1.1. Šie noteikumi nosaka Rīgas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Rīgas satiksme” apbalvojuma – goda zīmes (turpmāk tekstā – Goda zīme) dibināšanas, piešķiršanas un nēsāšanas kārtību, kā arī kārtību, kādā tiek veikta Goda zīmes izgatavošana, glabāšana un uzskaite.

1.2. Goda zīme ir Rīgas pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Rīgas satiksme” (turpmāk tekstā – Sabiedrība) nodibinātais augstākais apbalvojums, ko piešķir sabiedriskā transporta darbiniekiem kā simbolisku atzinību par sevišķiem nopelniem Sabiedrības labā vai nozīmīgu ieguldījumu pilsētas sabiedriskā transporta attīstībā.

1.3. Goda zīmes piešķiršana nerada apbalvotajām personām nekādas priekšrocības.

1.4. Goda zīmes tehnisko aprakstu, zīmējumus un ar to saistīto dokumentāciju izvērtē un apstiprina Valsts heraldikas komisija.

1.5. Valsts heraldikas komisijas pieņemtais lēmums par Goda zīmes dibināšanu un šī nolikuma apstiprināšanu tiek publicēts laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

1.6. 10dienu laikā pēc lēmuma par apbalvojuma dibināšanu pieņemšanas un nolikuma apstiprināšanas, lēmums un nolikums tiek iesniegts Kultūras ministrijā reģistrēšanai apbalvojumu reģistrā.

1.7. Goda zīmes un ar to saistītā dokumenta (apliecības) izgatavošanas izdevumus sedz Sabiedrība, izņemot šo noteikumu 4.7. minētajā gadījumā.

2. GODA ZĪME UN TĀS ATRIBŪTI

2.1. Sabiedrības apbalvojums Goda zīme nodibināts 2006.gadā, lai godinātu izcilus (aktīvos) Rīgas pilsētas sabiedriskā transporta darbiniekus.

2.2. Ar Goda zīmi apbalvo Rīgas pilsētas sabiedriskā transporta darbiniekus par sevišķiem nopelniem Sabiedrības labā vai izcilu, nozīmīgu un ilggadēju ieguldījumu pilsētas sabiedriskā transporta attīstībā. Par nopelniem uzskatāms gan atsevišķs izcils darbs, gan ilgstoša, priekšzīmīga un panākumiem bagāta darbība pilsētas sabiedriskā transporta attīstības veicināšanā.

2.3. Ar Goda zīmi var apbalvot Sabiedrības darbiniekus, valsts un pašvaldības institūciju amatpersonas, kas devušas nozīmīgu (publiski izvērtējamu) intelektuālo vai materiālo ieguldījumu pilsētas sabiedriskajam transportam noteikto uzdevumu īstenošanā.

2.4. Goda zīmi veido divi sudraba apļi, kas simbolizē riteni. Iekšējā apļa centrā Sabiedrības simbols. Iekšējo apli ar ārējo savieno krusta veidā liektas četras apzeltītas staru kopas. Ārējā aplī uz centru vērsti dažāda platuma reljefi stari veido riņķveida joslu, kas simbolizē kustības dinamiku. Ārējo apli ieskauj stilizētas lauru lapas. Goda zīmes reversā pusloka uzraksts Rīgas satiksme un kārtas numurs (Nr. 000). Goda zīmes diametrs ir 36mm. Goda zīmes muarē auduma lenta ir 31mm plata tumši zila ar zelta un sarkanām malas svītrām.

2.5. Goda zīmes atribūti ir tās miniatūrā zīme (samazināta Goda zīmes centrālā daļa) un apbalvošanas faktu apliecinoša apliecība, kas ievietota ādas vākos A4 formātā.

3. GODA ZĪMES PIEŠĶIRŠANAS KĀRTĪBA

3.1. Tiesības ieteikt personas apbalvošanai ar Goda zīmi ir Sabiedrības personāla daļai, struktūrvienībai, kurā strādā pretendents uz apbalvojumu, arodorganizācijai, kā arī ar pilsētas sabiedrisko transportu saistītām pašvaldības institūcijām.

3.2. Ierosinājumu par personas apbalvošanu ar Goda zīmi rakstiskā veidā iesniedz Sabiedrības valdei, pievienojot sekojošu informāciju par apbalvojumam izvirzīto pretendentu:

3.2.1. vārds, uzvārds, dzīvesvieta, ieņemamais amats vai nodarbošanās;

3.2.2. dzimšanas dati;

3.2.3. vispusīgs to nopelnu apraksts, par kuriem pretendentu ierosina apbalvot;

3.2.4. iesniedzēja priekšlikums;

3.2.5. iesniedzēja vārds, uzvārds, ieņemamais amats vai iesniedzēja – juridiskās personas – nosaukums, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese.

3.3. Ierosinājumam par personas apbalvošanu ar Goda zīmi jāpievieno vismaz 3 (trīs) citu personu atsauksmes par apbalvošanai ierosināto personu.

3.4. Ierosinājumus par apbalvošanu ar Goda zīmi valdei var iesniegt reizi kalendāra gadā līdz katra gada 15.septembrim šajos noteikumos noteiktajā kārtībā.

3.5. Apbalvošanai ar Goda zīmi pretendentus neizvirza pēc personu nāves. Ja apbalvotais miris pēc apbalvojuma piešķiršanas, bet līdz tā pasniegšanas dienai, Goda zīmi pasniedz attiecīgās personas piederīgajiem.

3.6. Valde izskata iesniegtos ierosinājumus par apbalvošanu ar Goda zīmi līdz katra gada 1.novembrim un izvērtējot pretendenta ieguldījumu sabiedriskā transporta attīstībā, pieņem lēmumu par apbalvojuma piešķiršanu.

3.7. Valde ir tiesīga pieprasīt un saņemt no valsts un pašvaldību iestādēm, kā arī no citām juridiskajām personām informāciju par apbalvošanai ieteiktajām personām.

3.8. Valde, ja nepieciešams, savās sēdēs var pieaicināt konsultantus.

3.9. Valde izskata iesniegtos ierosinājumus un pieņem lēmumu par apbalvošanu ar Goda zīmi kārtībā, kādu nosaka “Valdes darbības reglaments” izņemot 3.9.punktā noteikto nosacījumu.

3.10. Valdes sēdes, kurās izskata iesniegtos ierosinājumus par apbalvošanu ar Goda zīmi ir slēgtas, un tajās notikušo debašu saturs nav izpaužams.

3.11. Goda zīmi personai piešķir tikai vienu reizi.

3.12. Par darbinieka apbalvošanu tiek izdarīta attiecīga atzīme personas lietā (darba gaitas aprakstā).

3.13. Ar Goda zīmi apbalvoto personu matrikulu (reģistru) kārto Sabiedrības Personāla daļa. Matrikulā reģistrētais numurs tiek piešķirts arī apbalvojuma atribūtiem.

3.14. Valde pieņem lēmumu par Goda zīmes atņemšanu, ja apbalvotais:

3.14.1. ar likumīgā spēkā stājušos tiesas spriedumu atzīts par vainīgu tīšā noziedzīgā nodarījumā;

3.14.2. izdarījis necienīgas darbības, kuras nav savienojamas ar apbalvotas personas statusu un, kuras nebija zināmas valdei apbalvojuma piešķiršanas laikā;

3.14.3. atteicies no tam piešķirtā apbalvojuma un nodevis to kopā ar dokumentiem valdei;

3.14.4. pēc apbalvojuma piešķiršanas, bet pirms tā pasniegšanas iesniedzis valdei rakstveida iesniegumu par atteikšanos no apbalvojuma.

3.15. Atteikšanās no apbalvojuma:

3.15.1. persona ir atteikusies no apbalvojuma pēc tā pasniegšanas, ja tā saņemto apbalvojumu un ar to saistītos dokumentus kopā ar rakstveida iesniegumu par atteikšanos no apbalvojuma nodevusi valdei;

3.15.2. persona ir atteikusies no apbalvojuma pirms tā pasniegšanas, ja tā iesniegusi valdei attiecīgu rakstveida paziņojumu līdz apbalvojuma pasniegšanai.

3.16. Par atteikšanos no apbalvojuma tiek izdarīts ieraksts apbalvojuma matrikulā atbilstoši valdes pieņemtajam lēmumam.

3.17. Dažādu iemeslu dēļ nepasniegtos apbalvojumus glabā, kā arī pēc to pasniegšanas atpakaļ saņemtos apbalvojumus glabā Sabiedrības arhīvs.

4. GODA ZĪMES PASNIEGŠANAS UN NĒSĀŠANAS KĀRTĪBA

4.1. Goda zīmes pasniegšana tiek organizēta vienu reizi kalendāra gadā.

4.2. Goda zīmi pasniedz svinīgos apstākļos valdes priekšsēdētājs vai viņa uzdevumā kāds no valdes locekļiem.

4.3. Ar Goda zīmi apbalvotajiem pasniedz arī (apliecību), ko paraksta valdes priekšsēdētājs un ikdienā nēsājamu miniatūro Goda zīmi.

4.4. Goda zīmes saņēmēju sarakstus publicē laikrakstā “Rīgas Satiksmes Darbinieks”.

4.5. Goda zīme ir nēsājama īpašos svētku gadījumos. Nēsāšanai ikdienā paredzēta Goda zīmes miniaturzīme.

4.6. Apbalvotās personas Goda zīmi nēsā 31 mm platā muarē lentē un piesprauž pie apģērba krūšu kreisajā pusē.

4.7. Goda zīmes nozaudēšanas gadījumā apbalvotajam ir pienākums par to ziņot valdei. Apbalvotajai personai ir iespējams atjaunot nozaudēto apbalvojumu. Ar apbalvojuma atjaunošanu saistītos izdevumus sedz apbalvotā persona no saviem līdzekļiem.

4.8. Apbalvotās personas var attēlot Goda zīmes simbolu uz saviem personiskajiem zīmogiem, vērtslietām, dokumentiem, veidlapām, kā arī lietot to citādā veidā, garantējot pienācīgu cieņu pret apbalvojumu.

Valdes priekšsēdētājs L.Bemhens


RS Goda zīmes attēls

15.JPG (15119 bytes)

Paziņojums par pirmpirkuma tiesību izmantošanu

Es, Normunds Barkāns, pers. kods 0105XX-XXXXX, daru zināmu, ka Jakovs Levenšteins, pers. kods 0203XX-XXXXX, ir pārdevis AGRIM ABOLIŅAM, pers. kods 0105XX-XXXXX, 836 /35339 domājamās daļas no nekustamā īpašuma, kas atrodas Rīgā, Ģertrūdes ielā 62 (sešdesmit divi), par pirkuma maksu EUR 125 415 (simtu divdesmit pieci tūkstoši četri simti piecpadsmit eiro) un RIMANTAM GULBINAM, pers. kods 37106040905, pārdevis 955 /35339 domājamās daļas no nekustamā īpašuma, kas atrodas Rīgā, Ģertrūdes ielā 62 (sešdesmit divi) par pirkuma maksu EUR 152 848 (simtu piecdesmit divi tūkstoši astoņi simti četrdesmit astoņi eiro).

Pamatojoties uz Civillikuma 1073.pantu, aicinu visas pirmpirkuma tiesīgās personas 2 (divu) mēnešu laikā no šī paziņojuma publicēšanas izlemt jautājumu par pirmpirkuma tiesību izmantošanu uz 836/35339 domājamām daļām no nekustamā īpašuma, kas atrodas Rīgā, Ģertrūdes ielā 62 (sešdesmit divi), par pirkuma maksu EUR 125415 (simtu divdesmit pieci tūkstoši četri simti piecpadsmit eiro) vai (LVL 88141,66 (astoņdesmit astoņi tūkstoši simtu četrdesmit viens lats un 66 santīmi) pēc Latvijas Bankas noteiktā valūtas kursa) un par pirmpirkuma tiesību izmantošanu uz 955/35339 domājamām daļām no nekustamā īpašuma, kas atrodas Rīgā, Ģertrūdes ielā 62 (sešdesmit divi), par pirkuma maksu EUR 152 848 (simtu piecdesmit divi tūkstoši astoņi simti četrdesmit astoņi eiro) vai (LVL 107421,57 (simtu septiņi tūkstoši četri simti divdesmit viens lats un 57 santīmi) pēc Latvijas Bankas noteiktā valūtas kursa).

Ja vēlaties izmantot pirmpirkuma tiesības, tad paziņojumu par lēmumu izmantot pirmpirkuma tiesības, nosūtīt uz adresi: Rīgā, Ģertrūdes ielā 62-25, Normundam Barkānam (līdzīpašnieks).


Paziņojums

Sakarā ar pilsoņu PĀVELA BOROVKOVA, dzim. 1964.gada 11.jūlijā, miris 2006.gada 9.oktobrī, un ANDRA TREGUBENKO, dzim. 1983.gada 23.oktobrī, miris 2006.gada 1.novembrī, nāvi Rīgas pilsētas pašvaldība lūdz pieteikties pa tālr. 7367062 viņu piederīgos. Pēc 10 dienām no publikācijas nelaiķus nodos kremācijai.


Paziņojums

SIA “SM serviss”, vienotais reģistrācijas numurs 40003570803, juridisku adrese: Hospitāļu iela 35/37-21a, Rīga, LV-1013, kā dzīvojamās mājas Rīgā, Tvaika ielā 54, korpuss nr.2, apsaimniekotājs, paziņo, ka 2006.gada 10.jūnijā ir miris dzīvokļa nr.3 Rīgā, Tvaika ielā 54, korpuss nr.2, īrnieks Jāzeps Ančs (pers. kods 2006XX-XXXXX).

Lūdzam 3 (trīs) mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas pieteikties mirušā Jāzepa Anča mantiniekus uz dzīvoklī nr.3 Rīgā, Tvaika ielā 54, korpuss nr.2, atrodošos kustamo mantu. Pieteikšanās uz minēto kustamo mantu notiks Rīgā, Hospitāļu ielā 35/37-21a, SIA “SM serviss” ofisa telpās darbdienās no pulksten 10 līdz 17. Mantinieka statuss ir jāpierāda ar dokumentu oriģināliem.

Pēc sludinājuma tekstā norādītā termiņa beigām minētā kustamā manta tiks iznīcināta.


Paziņojums par drošības pārskata sabiedrisko apspriešanu

SIA “Latvija Statoil” Rīgas naftas produktu terminālam Rīgā, Laivinieku ielā 7, atbilstoši Ministru kabineta noteikumu nr.532 prasībām, ir izstrādāts drošības pārskats, kura sabiedriskā apspriešana notiks 15.12.2006. pulksten 16 Kultūras pilī “Ziemeļblāzma” Rīgā, Vecmīlgrāvī, Ziemeļblāzmas ielā 36, 2.stāvā konferenču zālē.

Ar pārskatu var iepazīties pie drošības pārskata sagatavotāja SIA “Vides Konsultāciju Birojs” speciālistiem Rīgā, Ezermalas ielā 24/26, LV-1014; tālr. 7557668. Priekšlikumus par izstrādāto drošības pārskatu var iesniegt līdz 15.12.2006.


Paziņojums par pirmpirkuma tiesībām

Lūdzu pieteikties ASTRĪDAI GAUJAI, pers.kods 1710XX-XXXXX, dzīv. Liepājā, M.Ķempes ielā 7-4a, AINĀRAM GAUJAM, pers.kods 2311XX-XXXXX, dzīv. Liepājā, Celmu ielā 2-63, GUNTIM GAUJAM, pers.kods 2008XX-XXXXX, dzīv. Valmierā, Raiņa ielā 7-1, pie Kurzemes apgabaltiesas zvērinātas notāres Baibas Skrebas vai SIA “I&G Tehnikas serviss” valdes priekšsēdētāja Guntara Ābeles un izmantot savas pirmpirkuma tiesības.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!