• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2006., Nr. 194 https://www.vestnesis.lv/ta/id/149219

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

06.12.2006., Nr. 194

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Paziņojums par parāda nokārtošanu

MARIJA RUMBINIKA, pers.kods 2403XX-XXXXX, uzaicinu jūs nokārtot parādu Ls 383,77 apmērā pēc Rēzeknes tiesas izpildu raksta nr.C26135505/3 no 03.05.2006. par labu SIA “Latgales Enerģija”, kā arī ar sprieduma izpildi saistītos izdevumus.

Pamatojoties uz Civilprocesa likuma 601.pantu, no paziņojuma publicēšanas jums ir aizliegts: 1) atsavināt nekustamo īpašumu – dzīvokli nr.22, kas atrodas Atbrīvošanas alejā 119, Rēzeknē, vai to ieķīlāt.

Līgumi, kuri par šo nekustamo īpašumu tiks noslēgti pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā, nebūs spēkā attiecībā uz piedzinēju un nekustamā īpašuma pircēju izsolē. Desmit dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā Latgales apgabaltiesas zvērinātai tiesu izpildītājai Gaidai Rutkovskai Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 93a, iesniedzami dokumenti un plāni, ar kuriem noteikta iepriekšminētā nekustamā īpašuma platība un jūsu tiesības uz šo īpašumu. Šo dokumentu neiesniegšana neaptur nekustamā īpašuma apraksti.

Ja parādu nenokārtosiet minētajā termiņā, piedziņa tiks vērsta uz jūsu īpašumu, veicot tā novērtēšanu un izsludinot izsoli.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!