• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Privatizācijas aģentūras padomes locekļa aizturēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.1999., Nr. 443 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14922

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ziemassvētki vienmēr ir gaismas uzvaras sākums. Ar mīlestības gaismu katram savā sirdī

Vēl šajā numurā

28.12.1999., Nr. 443

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Privatizācijas aģentūras padomes locekļa aizturēšanu

Uzskatot, ka Latvijas Privatizācijas aģentūras padomes locekļa amats nav savienojams ar apvainojumiem kontrabandā, ekonomikas ministrs Vladimirs Makarovs vakar, 27.decembrī, nosūtīja vēstuli iekšlietu ministram Marekam Segliņam, lūdzot sniegt visu viņa rīcībā esošo informāciju un izvērtējumu par Normunda Lakuča aizturēšanu 24.decembrī.

"Šī gada 24.decembrī vairākos Latvijas masu saziņas līdzekļos tika atspoguļots fakts par Latvijas Privatizācijas aģentūras padomes locekļa N.Lakuča aizturēšanu. Nākamajās trijās dienās šai informācijai parādījās visdažādākās versijas, ko aktīvi izplatīja Iekšlietu ministrijas struktūrvienību pārstāvji.

Vēlos vērst Jūsu uzmanību uz faktu, ka policijas vāji argumentētā rīcība uzņēmēja aizturēšanā un neapstiprinātie amatpersonu publiski paustie apgalvojumi par Privatizācijas aģentūras padomes locekļa saistību ar kontrabandas pārvadājumiem grauj kā atsevišķas firmas, tā valsts prestižu," teikts V.Makarova vēstulē iekšlietu ministram.

Romāns Meļņiks, ministra konsultants

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!