• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ekonomisko situāciju valstī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.1999., Nr. 443 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14925

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kases informācija

Par Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma īstermiņa parādzīmju izlaišanu

Vēl šajā numurā

28.12.1999., Nr. 443

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrijā

Par ekonomisko situāciju valstī

"Fakts, ka ekonomiskā situācija valstī stabilizējas, iekšzemes kopprodukta kritums vairs nav tik straujš kā iepriekš, ir iepriecinošs. Ir cerības, ka šī gada ceturtā ceturkšņa iekšzemes kopprodukta rādītāji varētu būt pozitīvāki un nākamajā gadā attīstības tempi valstī — daudz straujāki, visdrīzākajā laikā uzrādot jau nevis kritumu, bet gan vismaz nelielu pieaugumu. Tomēr ir jāapzinās, ka tautsaimniecības attīstības rādītāji varētu būt daudz augstāki, ja valsts vairāk rūpētos par attīstību — atvēlētu lielāku finansējumu reģionālajai attīstībai, ārējās tirdzniecības programmai, eksporta veicināšanai, mazo un vidējo uzņēmumu kreditēšanai, uzņēmēju izglītošanai," šādu viedokli vakar, 27. decembrī, iepazinies ar Centrālās statistikas pārvaldes sagatavoto informāciju par Latvijas iekšzemes kopprodukta rādītāju izmaiņām šā gada deviņos mēnešos, pauda ekonomikas ministrs Vladimirs Makarovs.

"Būtu arī vēlams, lai personiskās pretrunas dažādu ekonomisko grupējumu vadītāju starpā negatīvi neiespaidotu valsts un atsevišķu tautsaimniecības nozaru attīstību," teica ministrs.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!