• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 24. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.12.2006., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/149295

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2006. gada 30. novembra sēdē

Vēl šajā numurā

07.12.2006., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 24. novembra sēdē

 

1. Sēdē izskatīja sešus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes A.Barčas iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei A.Barčai neapmaksātu atvaļinājumu 30.novembrī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2006.gada 30.novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2006.gada 30.novembrī plkst. 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte A.Seile, par priekšsēdētājas biedru – deputāts I.Līdaka, bet par komisijas sekretāru – deputāts J.Klaužs.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts G.Blumbergs, par komisijas priekšsēdētāja biedru – deputāts V.A.Krauklis, bet par komisijas sekretāru – deputāts J.Tutins.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Pieprasījumu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts A.Brigmanis, par komisijas priekšsēdētāja biedri – deputāte Ē.Zommere, bet par komisijas sekretāru – deputāts G.Laicāns.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts J.Strazdiņš, par komisijas priekšsēdētāja biedru – deputāts J.Dukšinskis, bet par komisijas sekretāru – deputāts Dz.Ābiķis. Pieņēma zināšanai arī informāciju, ka izveidota Sporta apakškomisija. Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Dz.Ābiķis, bet par sekretāru – deputāts P.Tabūns.

9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Sporta apakškomisijā iekļauti deputāti Dz.Ābiķis, J.Dukšinskis, I.Rībena, K.Šadurskis, J.Pliners, P.Putniņš, J.Strazdiņš, P.Tabūns, Dz.Rasnačs, U.Briedis, V.Ščerbatihs un Ē.Zommere.

10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saimnieciskās komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts V.E.Bresis, par priekšsēdētāja biedru – deputāts J.Porietis, bet par sekretāru – deputāts A.Mackevičs.

11. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts S.Dolgopolovs, par priekšsēdētāja biedru – deputāts Z.Rubezis, bet par komisijas sekretāru – deputāts U.Augulis.

12. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts J.Dalbiņš, par priekšsēdētāja biedru – deputāts J.Dobelis, bet par komisijas sekretāru – deputāts V.Lācis.

13. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts M.Krastiņš, par komisijas priekšsēdētāja biedru – deputāts S.Šķesteris, bet par sekretāru – deputāts G.Laicāns.

14. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte V.Paegle, par priekšsēdētājas biedri – deputāte K.Pētersone, bet par sekretāru – deputāts A.Kāposts.

15. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Pilsonības likuma izpildes komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts P.Tabūns, par priekšsēdētāja biedri – deputāte A.Rugāte, bet par sekretāru – deputāts V.Stepaņenko.

16. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts A.Bērziņš, par priekšsēdētāja biedri – deputāte A.Seile, bet par sekretāru – deputāts J.Lagzdiņš.

17. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Juridiskās komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts M.Segliņš, par priekšsēdētāja biedru – deputāts V.Stepaņenko, bet par sekretāru – deputāts Dz.Rasnačs.

18. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte A.Barča, par priekšsēdētājas biedri – deputāte I.Feldmane, bet par sekretāru – deputāts A.Bērziņš.

19. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts J.Šmits, par priekšsēdētāja biedru – deputāts L.Līdums, bet par komisijas sekretāru – deputāts A.Brigmanis.

20. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Dz.Jaundžeikars, par priekšsēdētāja biedru – deputāts M.Segliņš. bet par sekretāru – deputāts I.Emsis.

21. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Ārlietu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts A.Bērziņš, par komisijas priekšsēdētāja biedru – deputāts L.Ozoliņš, bet par sekretāru – deputāts J.Eglītis.

22. Pieņēma zināšanai deputāta Z.Rubeža iesniegumu par ieņemamiem amatiem.

23. Pieņēma zināšanai deputāta U.Auguļa iesniegumu par ieņemamiem amatiem un uzdeva Juridiskajam birojam sagatavot atbildi.

24. Pieņēma zināšanai deputāta J.Dukšinska iesniegumu par ieņemamiem amatiem.

25. Pieņēma zināšanai deputāta S.Dolgopolova iesniegumu par ieņemamiem amatiem.

26. Pieņēma zināšanai LPP/LC frakcijas priekšsēdētāja A.Bērziņa iesniegumu, ka frakcijas precizētais nosaukums ir Latvijas Pirmās partijas un partijas “Latvijas ceļš” frakcija (saīsināti – LPP/LC frakcija).

27. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Porietis vēlas darboties Latvijas un Igaunijas, Latvijas un Lietuvas, kā arī Latvijas un Austrijas parlamentu sadarbības grupās.

28. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Porietis vēlas darboties Latvijas un Dānijas parlamentu sadarbības grupā.

29. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Sporta apakškomisijā iekļauti deputāti S.Fjodorovs, A.Mackevičs, J.Lagzdiņš un M.Kučinskis.

30. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimas sekretārs Dz.Rasnačs vēlas darboties Latvijas un Grieķijas parlamentu sadarbības grupā.

31. Pieņēma zināšanai Preses dienesta vadītājas L.Koļesņikovas iesniegumu, kurā aicināts atbalstīt Ziemassvētku labdarības karavānu. Prezidijs nolēma aicināt Ziemassvētku karavānu Saeimā 12.decembrī plkst. 12.00 un informēt par to Saeimas frakcijas.

32. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada rudens sesijas laikā apstiprināšanu”.

33. Pieņēma zināšanai deputāta J.Dalbiņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka atsakās no deputāta amatalgas Saeimā, jo ir iecelts par Aizsardzības ministrijas parlamentāro sekretāru un algu saņems Ministru kabinetā. Prezidijs nolēma lūgt Saeimas sekretāru sagatavot rīkojumu minētajā jautājumā.

34. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 2005.gada 8.decembra lēmumā “Par Saeimas štatu sarakstu 2006.gadam”.

35. Apstiprināja komandējumu Ārlietu komisijas priekšsēdētājam A.Bērziņam un komisijas konsultantam A.Jefimovam uz Viļņu (Lietuva) 2006.gada 30.novembrī un 1.decembrī.

36. Atlika papildu informācijas noskaidrošanai jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Saeimas deputātei S.Kalnietei uz Florenci (Itālija) no 2006.gada 14.decembra līdz 17.decembrim.

37. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Saeimas priekšsēdētājam I.Emsim, Saeimas priekšsēdētāja biedrei K.Pētersonei un Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniecei L.Bergmanei uz Briseli (Beļģija) 2006.gada 4. un 5.decembrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!